Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

GustoHolky vysílají Diane na cestu s mužným kameramanem Guyem, ale když jí řeknou, aby dělala pohodovější příběhy, tak se chce vykroutit. (Netflix)

Recenze (5)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diane a její spolupracovník Guy se snaží rozlousknout vraždu v obřím konglomerátu, kterej skupuje všechno, na co přijde. Tyhle dva spolu nakonec skončej v posteli, ale nic z toho není, protože Diane se nelíbí kabát od Guye, takže se rozloučej a Diane se vrací do LA. Jestli jsem to správně pochopila, tak ona je ten typ člověka, co se snaží najít štěstí, ale neví, kde hledat(?) Sakra ale aspoň mohla dělat, že z toho kabátu má radost, tohle mě bolelo i za Guye. Jo a už jsem říkala, jak je skvělý to intro, kde se prolínaj ty nejdůležitější momenty z minulejch sérií? Hodnocení: 8/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem spokojený. Diane není na cestách tak konfliktní, jako normálně (přesto se dostala do rozepře kvůli kabátu), a občas umí být i sympatická. BoJackovy dopisy byly třešničkou na dortu. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i Daine dostala vlastní epizodu, kde se ukázalo, že je pravděpodobně nejslabších článkem hlavních postav. Přesto se jednalo o zajímavou epizodu, kde se postava znovu někam posunula a to je nejdůležitější. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory tomu, jak adoruju Princess Carolyn, nemůžu vystát Diane a epizoda, věnovaná zejména její maličkosti, mě vůbec neoslovila. Naštěstí se alespoň dostavily BoJackovy dopisy, které ji vytáhly nad ten přísný průměr. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama