Reklama

Reklama

Šťastné ex-Vánoce

(TV film)
  • USA Merry Ex-Mas
Trailer

Obsahy(1)

Během sněhové vánice na Vánoce, se Jessie Rogers (Dean Cain) ocitá zapadaný sněhem se svou bývalou ženou, jejím zazobaným ctitelem, svou bývalou tchýní a svou dcerou. Podaří se jim konečně vyřešit nevyjasněné pocity? (Universal Channel)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní vánoční romantika, kde za zvuků vánočních rolniček povadlé filmové a televizní hvězdy bezpečnými obloučky míří po hrbolaté jezdovce intrik, omylů a neřešitelných vztahových problémů k totálnímu a všeobecnému happyendu. Občas zajiskří nějakým vtípkem, bývalý Superman i bývalá zabíječka upírů občas zablýsknou zbytky zašlého osobního kouzla. Zázrak se sice nekoná, ale neurazí a jako vánoční romantická jednohubka k dotvoření nálady ujde. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víno je jako velká láska.." Jistě, člověk po nich, či při nich ztrácí zdravý rozum !! ;) Další vánočně romantický (s)hit tvrdohlavého kýčaře Briana Skiby, jehož ten laciný humor činí téměř smrtelně otravným !! Škoda mluvit.. Stejně jako co se týká sympaťáka Deana Caina, který se ze Supermana stal patronem značně nablblých televizáků s vánoční tématikou.. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Napriek istým drobným nesprávnostiam si vážim cieľ filmu: zápas o manželskú vernosť. Hlavní hrdinovia: Dean Cain ako otec a Kristy Swanson ako matka, podali solídny herecký výkon. Pri tomto filme sa človek zasmeje, aj zamyslí nad dôležitými úlohami v živote. Odporúčam. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ani jedna sympatická postava, výsledek nezajímavý, zápletka s nevěrou trapná, provedení tuctové. 10% je až moc. ()

Reklama

Reklama