foto

Jodi Lyn O'Keefe

  • nar. 10.10.1978 (39 let)
    Cliffwood Beach, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jodi se narodila 10. října 1978 a pochází z Cliffwood Beach z New Jersey. Je irského, rakouského, polského, švédskeho a ČESKÉHO původu. Celkem má tři sourozence, ze kterých je nejmladší. Její kariéra začala v 8 letech s modelingem po vzoru starší sestry. Pracovala pro různé společnosti, jako Gitano Jeans a DreamPhone. Za mlada navštěvovala katolickou školu Saint John Vianney High School v Holmdelu. Když jí bylo 17, opustila školu a objevila se v seriálovém drama ANOTHER WORLD (1995).

Následovala role Cassidy Bridges v policejním seriálu DETEKTIV NASH BRIDGES (1996-2001), kde strávila celkem 6 sezón. Ve volnu kdy netočila, zažila premiéru na velkém plátně - rok 1998 znamenal roli Sarah Wainthrope ve filmu HALLOWEEN: H20 a v roce 1999 si zahrála snobskou, populární Taylor Vaughan, ve filmu TAKOVA NORMALNÍ HOLKA. Mezitím už byla s matkou přestěhovaná v Hollywoodu. Zdálo se, že má Jodi dobře nastartovanou kariéru ale chyběla ji větší role ve větším filmu. Následovaly filmy AŤ TO STOJÍ, CO TO STOJÍ (2000), PROKLETÍ RODU SUTTONŮ (2003) nebo VŮNĚ KRVE (2004).

Touhle dobou se už ale vrátila opět k natáčení seriálů. V roce 2005 si zahrála v seriálu BOSTONSKÁ STŘEDNÍ (2005) kde se ukázala ve třech epizodách. Z dalších například ČARODĚJKY (2004), DVA A PŮL CHLAPA (2004-05), MYŠLENKY ZLOČINCE (2006), KRVAVÉ SVĚDECTVÍ (2006), kde si v pěti epizodách zahrála Jackie Kazaris a několika málo dalších seriálů.

Do podvědomí se nám dostala nejvíce díky seriálovému hitu PRISON BREAK. Naskočila do něho v roce 2007, na třetí a čtvrtou sezónu jako Gretchen Morgan. Svou roli popisuje jako "čistička pro společnost". Svým vzhledem a charismatem zvládá svou roli skvěle.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šťastné ex-Vánoce (TV film)
Untitled Wall Street Project (TV film)
2013 Vystrašený šepot (TV film)
Zmrzlá zem
2012 Nanny's Revenge, A (TV film)
2011 Pronásledovaná (TV film)
2010 Class (TV film)
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2005 Three Wise Guys (TV film)
2004 Mummy an' the Armadillo
Vůně krve
2003 Pool at Maddy Breaker's, The (TV film)
Prokletí rodu Suttonů
2002 Falling in Love in Pongo Ponga
2000 Ať to stojí, co to stojí
Učitelův miláček
Vrána 3: Návrat
1999 Taková normální holka
1998 Halloween: H20

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 Lucifer (TV seriál)
The Would-Be Prince of Darkness (S01E03)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Best Served Cold (S07E06)
Live Through This (S07E05)
I Carry Your Heart with Me (S07E04)
další epizody (12)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Fade Into You (S06E08)
další epizody (8)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
2011 The Exes (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Průzkum (S06E08)
2009 Soul Fire Rising (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Lasvegaský reset (S02E21)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
další epizody (20)
2007 Call, The (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (8)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
P911 (S02E02)
2004 Help, The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace