Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zábava je pokračování nudy jinými prostředky. " Talk-show neúprosného moderátora Beverlyho Rodrigueze a jeho bizarních hostů. Show plná humorných výstupů, politické satiry, kritiky konzumní společnosti, písniček a zombie... Zběsilá a nekorektní podívaná! Kabaret oživlých mrtvol bude vycházet z inscenace Klicperova divadla, která se v Hradci Králové úspěšně hraje již pět sezon. Noc oživlých mrtvol má sice punc zběsilé a nekorektní podívané, ale – podobně jako v ostatních textech Davida Drábka – i zde je pod povrchem rafinovaně vystavěná satira.
Neúprosný moderátor Beverly Rodriguez si do své televizní show zve samé bizarní hosty – usměvavého kutila Reného, Kiki a Baryka, kteří už 37 let vystupují jako pejsek a kočička, nebo Petra Koláře, majitele přesušené trvalé. Situace se však postupem času více a více zvrhává a v televizním studiu přibývá „neživých živých"...
Kabaret přerůstající v nefalšovaný horor. Pocta všem zombie-filmům kategorie A, B i C. To vše v přímém přenosu! (Česká televize)

(více)

Reklama

Reklama