Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Zábava je pokračování nudy jinými prostředky. " Talk-show neúprosného moderátora Beverlyho Rodrigueze a jeho bizarních hostů. Show plná humorných výstupů, politické satiry, kritiky konzumní společnosti, písniček a zombie... Zběsilá a nekorektní podívaná! Kabaret oživlých mrtvol bude vycházet z inscenace Klicperova divadla, která se v Hradci Králové úspěšně hraje již pět sezon. Noc oživlých mrtvol má sice punc zběsilé a nekorektní podívané, ale – podobně jako v ostatních textech Davida Drábka – i zde je pod povrchem rafinovaně vystavěná satira.
Neúprosný moderátor Beverly Rodriguez si do své televizní show zve samé bizarní hosty – usměvavého kutila Reného, Kiki a Baryka, kteří už 37 let vystupují jako pejsek a kočička, nebo Petra Koláře, majitele přesušené trvalé. Situace se však postupem času více a více zvrhává a v televizním studiu přibývá „neživých živých"...
Kabaret přerůstající v nefalšovaný horor. Pocta všem zombie-filmům kategorie A, B i C. To vše v přímém přenosu! (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Ujetá zábava do ujeté doby patří, pasuje to do sebe, nekompromisně a neohlížet se na nikoho. Heslo divadelníků, převzaté od světových finančních magnátů. Přehnaný humor, sociologicky politické popichování, všeobecná satira a apokalyptický závěr. Výborně připraveno, perfektně sehráno. Originál každým coulem. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších divadelních představení co jsem kdy viděl. A když jsem navíc mohl být součástí natáčení této "reality show", tak ani jinak nelze hodnotit. ()

Reklama

dvopet 

všechny recenze uživatele

David Drábek aktualizoval své Oživlé mrtvoly, které se nově strefují do prezidenta Zemana či ministra Babiše, ale stále zůstávají tou skvělou nekompromisní kritickou řežbou, kterou ještě umocnilo televizní pojetí ČT, jež si tentokrát dala práci a na koncepci inscenace se skvěle připravila. Navíc některé scény určené přímo pro kamery dávají ještě víc vyniknout všudypřítomné krvi a rozstříkaným mozkům, ale především a hlavně výborným hercům souboru Klicperova divadla. Drábek míří bez servítek do černého, což je v téhle prohnilé společnosti potřeba jako sůl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama