Reklama

Reklama

ABBA: Dancing Queen

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Švédsko, 1976, 3:52 min

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kapela řádí na pódiu, lidé tančí pod pódiem, všude poletují úsměvy a pozitivní energie, ale něco tomu chybí. Tím něčím je pro mne ona opěvovaná sedmnáctiletá tančící královna, která ve mně měla vzbudit touhu, vášeň a ještě cosi, co se na seriozním serveru nepíše a na obrázcích se to začerňuje. Místo toho jsem dostal jen pár záběru na dívenku ze ZŠ, která sice roztomile pohazuje vlasy, ale s jejím tanečním výkonem bych si po třech kofolách na Dance Battlu bez problémů poradil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono doba sa zmenila. Ale je stále badateľné, že sa ľudia v minulosti vedeli baviť viac, ako dnes. Teda myslím s omnoho menším prísunom ´´zdravých´´ látok. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nejlepší skladba této čtveřice ve značně nevyrovnané kvalitě jejich songů. Nemohu odolat a dát nejvyšší počet i když by se tu mělo hodnotit především filmové umění...a ten klip je dost ošuntělý... ()

The Graduate 

všechny recenze uživatele

No...Dancing Queen je tak geniální a nadčasová písnička, že by to bylo na 5*, i kdyby se celej klip skládal pouze z černé obrazovky nebo promítání telefonního seznamu. :) Tohle ale samozřejmě není ten případ, ABBA je očividně ve vrcholné formě, Agnetha i Frida vypadají bezvadně a z celého klipu stříká párty atmosféra a pozitivní energie na míle daleko. U takto úžasné písničky opravdu nebylo potřeba vymýšlet nějaký ultra mega super umělecký klip s hlubším příběhem, i když ty ABBA samozřejmě taky uměla (viz The Winner Takes It All nebo One of Us). V jednoduchosti je prostě síla a to tento klip jednoznačně splňuje. ()

Reklama

Reklama