Reklama

Reklama

Bonjour ♪ Koiadži patisserie

(seriál)
  • Japonsko Bonjour: Koiaji Pâtisserie (více)

Epizody(24)

Recenze (3)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

V tomto anime sledujeme mladou dívku Sayuri Haruno, která dostala stipendium na cukrářské škole a zde potkává spoustu mladých a krásných chlapců (Bishounen harem), především v řadách učitelů. V rámci žánru Shoujo je to asi docela povedené soudě podle ohlasů na některých fórech a diskusích, kde je spousta dívek co u toho slintá blahem, ale pro mě tohle prostě není (asi proto, že jsem chlap a mám svojí orientaci zaměřenou jiným směrem, než na pěkné chlapce a vlastně chlapce obecně...). Navíc tím, že jsou episody pouze pětiminutové, není zde příliš prostor pro nějaký složitý děj a rozvoj charakterů a tak mi to přijde, že se to spíš jen zvrhává ve slintání hlavní hrdinky na "krásné chlapce" a řešení svých pochybností zda na tuto školu patří. A tak protože žánr Shoujo ve spojení s reverse harémem snesu pouze ve spojitosti se silnou, nebo zajímavou hrdinkou a dobrým příběhem, což zde i díky krátkým episodám není a protože zde není ani humor, který by mi pomohl tohle přežít, končím po druhé episodě... ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Typická reverse-harémovka, na kterou jsem se původně ani nechtěla dívat, ale nakonec mě zlomila krátká délka jednotlivých dílů. Nuže máme tu jednu strašně šikovnou, strašně roztomilou, strašně naivní a prostoduchou chudinku šikanovanou dívenku, která se postupně sbližuje se svými učiteli bishíky, což je proti pravidlům školy. Nic nového, nic zajímavého. Animace je pěkně barevná, postavy ploché, opening s endingem nic extra. 4/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Krátké, úsměvné, průměrné reverse-harém anime, kterak po hlavní hrdince "jedou" učitelé a spolužák. Být o pár let mladší, tak si to užívám, nyní se jen sarkasticky usměji a půjdu hledat jiné, duchapřítomnější anime. 5/10 ()

Reklama

Reklama