Reklama

Reklama

Příchod temné noci

  • USA Hard Night Falling (více)

Agent Anderson si chce po letech potírání zločinu vzít konečně chvíli volno a strávit ho se ženou a dcerou ve vile v Toskánsku. Na dům však zaútočí nebezpečný gangster, který zde hledá zlato. Andersonovi nezbývá než vzít do ruky zbraň a svou rodinu ochránit... Tým Interpolu v čele s Michaelem Andersonem jde po Gorovi, gangsterovi, který obchoduje se zbraněmi a drogami. Jejich mise je ale neúspěšná a tak se zdá, že na Gora si budou muset policisté počíhat jindy. Náhodou je pak Michael pozván na banket ve vile milionáře Rossiniho. Ten nepřeruší nikdo jiný, než Goro a jeho nohsledi, kteří si přišli pro cenné mince v hodnotě sta milionů. Michaelovi se podaří uprchnout a zosnuje plán na to, jak z vily vysvobodit svou ženu a také všechny rukojmí... (TV Prima)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Ty bys byl nejradši spolu s Wácou, aby se Lundgrenovo filmy jmenovaly Obrovskej Lundgren a akorát se na konci měnila číslice:)

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak ty dva týdny bych jim nevyčítal. Tyhle levný béčka se točí rychle, aby ušetřili prachy. Ono taky záleží, jestli točí v exteriéru nebo interiéru, jak moc stříhají, atd. Třeba Pyunův Postmortem s Sheenem se údajně točil 10 dní a je vidět, že je to celý natočený na stedicam, aby nemuseli moc stříhat a točit protipohledy, ale zvládli to natočit na jeden záběr, jako divadelní hru.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ked tak nad tym premyslam, ta 1 hviezda je asi trochu prehnane hodnotenie, ale videl som uz aj horsie filmy, celkom ma pobavil dost netradicny zaporak, za kratkost filmu a tiez za pritomnost Natalky. A cersnickou bol akoze vybuch auta na konci, toto bol highlight filmu :D :D

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale jo, rozjelo se to, ale ani jedna akční sekvence mě nebavila. Třeba jak měl Lundgren proti sobě toho jednoho šikmookého, tak to bylo dost komické, jak se s ním rval a nasralo mě, že tu bitku stopli pak. Nebo ta finální s tím plešounem, aspon tam Dolph dal pár ran, ale děsně malých a pak našel pistol a odpráskl ho.. no nevím, prostě chyba současných béček. Kdyby takové dvě sračky, dva filmy spojili rozpočtem, udělali z toho jedno béčko, dali tak 5-7 natáčecích dní navíc, hned by to mohlo být lepší :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jo tu jednu * dávám za to, že se něco dělo, ale to je celé. Ta kvalita režie je šílená, ani ty 2* jsem dát nemohl. Zlatý Trauma center! :) Ale neberu ti to ;)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak jsem neodolal a i kdyz jsem mimo domov tak jsem to stahnul. No televizi sebou neberu tak jsem na to koukal v tabletu a takova katastrofa to zase neni. Oproti totalne znudenymu willisovi se Lundgren aspon snazi jasne je to neoriginalni a levny ale aspon se tu furt neco deje a rychle to utece.

na příspěvěk reagoval mzss1, vegetol.mp

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Sakra to je dilema, sice se zde furt něco dělo, počet zabitých protivníků byl na tyhle podfinancované béčka opravdu velký, ale když to bylo tak amatérsky natočeno, úvod totální fraška k tomu.. ani ten Dolph se moc nepředvedl..nemotorně se pohyboval v akci, sice druhá půlka filmu se rozjela..tak 1/2*.. kterou dám, uvidím..

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

úhlopříčka 140 cm, takže 55 palců.. mě to bohatě stačí :D a oproti minulým tv, je tohle u mě super..

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Píšu do mé OBŘÍ TV ne? :D Mám za sebou 25 min a zatím jsem z toho silně indisponován... tak snad to zvládnu bez újmy na zdraví :/

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Uz to tam je, ale ja dneska nemam cas. Tak az zejtra to eventualne dam. Jestli to nekdo date dneska tak budu zvedavej na vase komenty.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Super, staženo, během dne dám! Kéž bych dal spokojené 3* :D 

Reklama

Reklama