Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angelský detektív Jack Saxon (Wings Hauser) je chlap na svojom mieste. Síce jeho metóda najprv strieľať a potom sa pýtať mu prináša množstvo odporcov, nikto z nich však nemôže spochybniť fakt, že je s ňou nadmieru úspešný. Aj vďaka tomu si ho vyberie šéfka FBI (Karen Black), aby pomohol s dopadnutím nebezpečnej zločineckej organizácie zaoberajúcej sa falšovaním peňazí. Jack zakrátko zisťuje, že na čele gangu stojí niekto, koho veľmi dobre pozná: jeho bývalý veliteľ z Vietnamu (Robert Z'Dar), neváhajúci použiť všetky špinavé triky, ktoré sa vo vojne naučil. (beso74)

(více)

Recenze (2)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách, než začali kluci od PM točit explozivní béčka, byly jejich filmy víc upovídané a míň akční. A tohle je jeden z těch upovídaných. To ale neznamená, že by byl nudný. Hauser hraje drsného poldu, který nejdřív střílí a pak se ptá a právě vyšetřuje případ, kdy někdo povraždí skupinu padělatelů peněz. A shodou okolností je pachatem jeho bývalý kamarád, který mu zachránil ve Vietnamu život. V rámci podobného typu filmů to nemá až tak pitomý scénář. Hauser i Robert "Velká tlama" Z'Dar hrají v pohodě a těch pár akčních scén, kterých se tu člověk dočká, je natočeno obstojně. Škoda jen zbytečně béčkového finále. Ačkoliv to u béčka zní divně, závěrečných cca 10 minut je ještě béčkovější než zbytek. Hlavní hrdina si jde pro svou unesenou snoubenku někam do lesů a akční finále s chlápky v maskáčích, kteří po sobě střílí, se trochu tluče s předchozí, čistě vyšetřovací částí, která se odehrává ve městě. Celkově ale solidní béčkový kousek na deštivé odpoledne. Film je také známý pod názvem Blood money. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Krvave peniaze - teda o nicom film, fakt len tuctový výplach ... a po rokoch nemá cim zaujat, tuto zub casu pracuje neuprosne, uz to zostarlo a este to aj brutalne zostarne . 22 % ()

Reklama

Reklama