Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angelský detektív Jack Saxon (Wings Hauser) je chlap na svojom mieste. Síce jeho metóda najprv strieľať a potom sa pýtať mu prináša množstvo odporcov, nikto z nich však nemôže spochybniť fakt, že je s ňou nadmieru úspešný. Aj vďaka tomu si ho vyberie šéfka FBI (Karen Black), aby pomohol s dopadnutím nebezpečnej zločineckej organizácie zaoberajúcej sa falšovaním peňazí. Jack zakrátko zisťuje, že na čele gangu stojí niekto, koho veľmi dobre pozná: jeho bývalý veliteľ z Vietnamu (Robert Z'Dar), neváhajúci použiť všetky špinavé triky, ktoré sa vo vojne naučil. (beso74)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Krvave peniaze - teda o nicom film, fakt len tuctový výplach ... a po rokoch nemá cim zaujat, tuto zub casu pracuje neuprosne, uz to zostarlo a este to aj brutalne zostarne . 22 % ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách, než začali kluci od PM točit explozivní béčka, byly jejich filmy víc upovídané a míň akční. A tohle je jeden z těch upovídaných. To ale neznamená, že by byl nudný. Hauser hraje drsného poldu, který nejdřív střílí a pak se ptá a právě vyšetřuje případ, kdy někdo povraždí skupinu padělatelů peněz. A shodou okolností je pachatem jeho bývalý kamarád, který mu zachránil ve Vietnamu život. V rámci podobného typu filmů to nemá až tak pitomý scénář. Hauser i Robert "Velká tlama" Z'Dar hrají v pohodě a těch pár akčních scén, kterých se tu člověk dočká, je natočeno obstojně. Škoda jen zbytečně béčkového finále. Ačkoliv to u béčka zní divně, závěrečných cca 10 minut je ještě béčkovější než zbytek. Hlavní hrdina si jde pro svou unesenou snoubenku někam do lesů a akční finále s chlápky v maskáčích, kteří po sobě střílí, se trochu tluče s předchozí, čistě vyšetřovací částí, která se odehrává ve městě. Celkově ale solidní béčkový kousek na deštivé odpoledne. Film je také známý pod názvem Blood money. ()

Reklama

Reklama