Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem dvojice křivých policistů. David Waters (Elijah Wood) a Jim Stone (Nicolas Cage) při práci v oddělení důkazů náhodně objeví skrytý trezor plný špinavých peněz z drog. Touha po obsahu trezoru je přivede do smrtící pasti korupce, kde si nemůžou být ničím jistí a nakonec musí bojovat i o svůj život. (Hanz Brix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (47)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole co to bylo?! Totálně nudnej film ve kterým se nic neděje jenom blbě žvaní, popřípadě hloupě šaškuje a na konci dojde i na Cageovo pověstné zuřivé přehrávání. Ten konec je pak úplně wtf. Jo já vím ten film se asi snaží bejt děsně přefikanej a rafinovanej, ale koho do prdele tohle může bavit??? Současnej videotrh je mrtvej. Je fakt neskutečný jaký sračky se pro něj točí a dál bych to snad raději nerozebíral.5% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nic extra jsem nečekal, ale 2 nedávný Cageovo filmy se mi líbily, takže přecejen do takových sra*ek ještě neleze, jenom ty náměty holt nejsou nic extra. Vesměs jsem se ale nenudil, příběh mě celkem zaujal a vidět zase Elijaha Wooda taky stojí za to. Neškodný krimi thriller, na tv reprízu ideální...6.5/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film má dva herce, které mám hodně rád, a má příběh, který by mohl být dobrý, ale není. Je to příliš jednoduché, chce to jen vypadat dobře na pohled, ale pod povrchem skutečně nic moc není. Nicolas je klasicky super, jak ho mám rád, ale Elijah pro tuhle roli prostě nebyl správnou volbou, castingově je naprosto mimo. ()

CzechGod 

všechny recenze uživatele

komedie to neni (1 nebo 2 minisceny to nezachrani) a thriller asi 2 minuty, ta prvni pulka je takova ropzacita - je tam dost scen, ktery kdyby tam nebyli, tak se vubec nic nestane. Druha pulka cajk. A konec mi prisel standardni - ze to hobit cely nakonec posere, to snad musi bejt jasny kazdymu uz od zacatku, takze se vlastne jen ceka na to, kdo umre a kdo prezije (ne ze by na tom nejak zalezelo :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Proč tak nízké hodnocení? Cage zase ve svém živlu magora, Elijah vtažený do něčeho, co mu hodně rychle přerůstá přes hlavu, pomalá, vleklá, ale k filmu perfektně sednoucí atmosféra. Je to trochu místy zdlouhavé a ukecané, ale překvapivě celkem dobré. --- Ty roztahané nudné životy zpomaleně se pochybujících lidí jsou narušeny jedním pošahaným policajtem s vnitřní sílou pozitivního myšlení. --- O něco méně dobré než Bad Lieutenant, ale stále lepší jak většina ostatního z Nickova portfolia :) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama