foto

Kevin Weisman

  • nar. 29.12.1970 (46 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Trust
2014 That Guy: Pilot (TV film)
Zdravím, dámy! (TV film)
2012 Bending the Rules
Unicorn City
2010 Má mě rád, nemá mě rád
Undocumented
2009 Level 26: Dark Origins
Space Buddies
2006 Clerks 2: Muži za pultem
2004 Illusion
Sweet Underground
2002 Supersvůdníci 2
2001 Lip Service
2000 More Dogs Than Bones
Robbers
60 sekund
1999 Man of the Century
1998 Yakima Wash
1997 Beverly Hills Family Robinson (TV film)
1994 Klec rychlé smrti

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Something Burrowed, Something Blew (S03E23)
Dirty Seeds, Done Dirt Cheap (S03E17)
2016 Goliath (TV seriál)
Beauty and the Beast (E07)
Line of Fire (E06)
Cover Your Ass (E05)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
Féma č.132 (S03E12)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Hero (S01E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Old College Try (S02E11)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
Crazy Train (S02E07)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Quon Zhang (No. 87) (S02E20)
The Longevity Initiative (No. 97) (S02E17)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
6955 kHz (S03E06)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
October Road (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
First Years (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
In a Heartbeat (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři přání (S07E21)
1999 Love & Money (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2002 I Love the '80s (TV seriál)

TV pořady

2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
World Poker Tour (TV pořad)
2002 Player$ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace