foto

Kevin Weisman

  • nar. 29.12.1970 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Trust
2014 That Guy: Pilot (TV film)
Zdravím, dámy! (TV film)
2012 Bending the Rules
Unicorn City
2010 Má mě rád, nemá mě rád
Undocumented
2009 Level 26: Dark Origins
Space Buddies
2006 Clerks 2: Muži za pultem
2004 Illusion
Sweet Underground
2002 Supersvůdníci 2
2001 Lip Service
2000 60 sekund
More Dogs Than Bones
Robbers
1999 Man of the Century
1998 Yakima Wash
1997 Beverly Hills Family Robinson (TV film)
1994 Klec rychlé smrti

TV seriály

2019 Runaways (TV seriál)
Cheat the Gallows (S03E10)
The Broken Circle (S03E09)
Devil's Torture Chamber (S03E08)
další epizody (10)
2018 Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (15)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
Tým Škorpion (TV seriál)
A Christmas Car-Roll (S04E12)
Sci Hard (S04E05)
Something Burrowed, Something Blew (S03E23)
další epizody (4)
2016 Goliath (TV seriál)
Beauty and the Beast (S01E07)
Line of Fire (S01E06)
Cover Your Ass (S01E05)
další epizody (5)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Co se děje ve Vegas (E10)
Černá listina (TV seriál)
Féma (č. 132) (S03E12)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Hrdina (S01E04)
Kingdom (TV seriál)
New Money (S02E01)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Old College Try (S02E11)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
Crazy Train (S02E07)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Quon Zhang (č. 87) (S02E20)
Iniciativa Dlouhověkost (č. 97) (S02E17)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
Pool Party (E05)
The Dinner (E04)
další epizody (6)
Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Turtles All the Way Down (E13)
Two Birds (E12)
Say Hello to My Little Friend (E11)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shine a Light (S02E04)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
6955 kHz (S03E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené diamanty (S08E21)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Schránka (S05E09)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
October Road (TV seriál)
How to Kiss Hello (S02E02)
Za svitu měsíce (TV seriál)
B.C. (E06)
Dr. Feelgood (E03)
Out of the Past (E02)
další epizody (4)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Ghost Within (S02E04)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
Odveta (S05E16)
Nic ve zlém (S05E15)
další epizody (8)
2005 Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Bob (S05E08)
Hotová věc (S05E07)
další epizody (30)
2004 Alias (TV seriál)
Vzkříšení (S03E22)
Odkaz (S03E21)
Pokrevní svazky (S03E20)
další epizody (12)
2003 Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09)
Bod zlomu (S03E08)
další epizody (21)
2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Sbližování 2. část (S02E09)
Sbližování 1. část (S02E08)
další epizody (21)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Má vina (S01E09)
Čas ukáže (S01E08)
další epizody (10)
First Years (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Hříšné San Francisco (S03E18)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Bod obratu (S05E12)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
In a Heartbeat (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
Akta X (TV seriál)
Tři přání (S07E21)
1999 Love & Money (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Protivníci (S04E19)
1998 Felicity (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Exodus (S04E15)
1997 Pauly (TV seriál)
The Weird Al Show (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nekřič hop, dokud nepřeskočíš (S03E05)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2002 I Love the '80s (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
World Poker Tour (TV pořad)
2002 Player$ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky