Reklama

Reklama

Maggie má plán

Trailer 1

Maggie (Greta Gerwig) je mladá a nezávislá Newyorčanka, která zatím marně čeká na tu pravou a životní lásku. Nakonec si zvolí plán, že se stane svobodnou matkou a k otěhotnění se rozhodne využít svou bývalou studentskou známost (Travis Fimmel). I díky této volbě má, jako vždy, pocit dokonalé kontroly nad vlastním životem. Ale i přes tuto pečlivě naplánovanou „transakci" však narazí na nepředvídatelnost osudu. Maggie se totiž nečekaně zamiluje, a to do Johna (Ethan Hawke), profesora antropologie, jemuž se pro změnu zrovna rozpadá manželství s Georgettou (Julianne Moore), velmi úspěšnou a egocentrickou profesorkou na prestižní Columbia University, a také více než trochu drsnou manželkou. A tak Maggie rozjede další ze svých dokonalých plánů. Tentokráte na osvobození Johna z manželského chomoutu. O několik let později, když je Maggie za Johna už provdaná, si uvědomí, že její láska k němu už poněkud vyprchala. A tak, jak je zvyklá, přijde s dalším plánem, a to smířit Johna s jeho bývalou manželkou a vrátit jej zpátky tam, odkud si jej před časem vyzvedla. S trochou pomoci nejlepších přátel, Tonyho (Bill Hader) a Felicie (Maya Rudolph), Maggie uvede do pohybu nový skvělý plán, který zamíchá s jejich životy a to jak nečekaně, tak i hodně vtipně. Maggie nakonec zjistí, že osud by občas měl být ponechán svému osudu. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (72)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, prapodivné pohnutky postav. Zvláštní milostný trohúhelník, kdy obě ženské spolu nakonec spachtují ujetý plán a to mě dostalo do kolen ve špatném smyslu. Ani jednu postavu jsem si neoblíbila. Maggie byla hrozně naivní, neskutečně hrozně jí oblíkali, dělala ze sebe trochu pitomce a hlavně to, co udělala v druhé půlce filmu bylo na facku.John byl sobecký hajzl*k a Georgetta byla psycho ex, která se mi nelíbila už od pohledu, natož co předváděla na konci. Jako by byla rozdvojenou osobností. Takže scénář bylo jedno velké nevýrazné a nesmyslné bahno. Romantika - 0, legrace - 0, přínos do života - zamilovanost není láska.... což ale není žádná novinka. ()

Fanita odpad!

všechny recenze uživatele

Taký zlý film s takým skvelým hereckým obsadením. Zbytok asi nemá ani cenu komentovať. Mňa by len strašne zaujímali ako uhovorili hercov ako Ethan Hawke a Julianne Moore podielať sa na niečom tak strašne nemastnom neslanom? Majú to tak, že raz do roka natočia nejaký film v rámci hereckej charity? Sklamaná som. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jo, láska yntelektuálu není jednoduchá. Ona vlastně jednoduchá je, ale tyhle lidí, kteří v tom hledají logiku nebo mají ten svůj ''plán" si to dělají zbytečně složité. A hlavně když ten plán selže..... Na filmu je jasně vidět rukopis vnitřně vyschle staré panny, která chtěla vytvořit moderní romantickou komedii " na úrovni " , ale její starosvětský přístup to nedovolil. Dám jednu hvězdu, za odpudivou, skvělou a přísnou Julliane Moore.... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Láska je svinstvo. Je nelogická, nehospodárná a plná smetí." Osud mám rád, protože vím, že to se mnou myslí dobře a taky vím, že můj odpor je marný. Jenže Maggie je příliš nezkušená a tak nechce nechat svůj osud na Osudu. Proto se vzpouzí, vymýšlí své plány, chce dělat cavyky a mě to celkem nudí. Zejména proto, že Maggie do sebe zavedla okurkářův genetický materiál, ukradla si manžela, pak ho vrátila a to je všechno. Žádný humor, žádné drama, žádný děj, jen touha všechno řídit a takovým osobám se snažím vyhýbat. Maggie si mě však odchytla na lavičce, donutila mě se na to dívat a ještě mi chtěla radit s hodnocením. Jenže to už je jen na mě, děvenko. A nebude se ti to líbit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Maggie mala teda ukrutný plán. Nechce sa mi prcať, tak sa nechám osemeniť v spermobanke. Potom sa mi už prcať chce, tak to vezmem zhurta, ale vlastne on už ženu mal a celé sa to skomplikuje. Ale Hawke mal určite problém so zrakom. Mať za ženu Gretu Gerwig, čo vyzerá ako dvakrát prepraná Kate Winslet, síce nie je až taká výhra, ale predsa len, poškuľovať po o 20 rokov staršej Julianne Moore, tak to je už iná granny úchylka. Film sa inak svojou dialógovo-príbehovou časťou chce silne podobať na Woddyho Allena, ale v čom je problém - nie je vôbec vtipný. A naštval ma aj seknutý koniec. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama