Reklama

Reklama

Maggie má plán

Trailer 4

Maggie (Greta Gerwig) je mladá a nezávislá Newyorčanka, která zatím marně čeká na tu pravou a životní lásku. Nakonec si zvolí plán, že se stane svobodnou matkou a k otěhotnění se rozhodne využít svou bývalou studentskou známost (Travis Fimmel). I díky této volbě má, jako vždy, pocit dokonalé kontroly nad vlastním životem. Ale i přes tuto pečlivě naplánovanou „transakci" však narazí na nepředvídatelnost osudu. Maggie se totiž nečekaně zamiluje, a to do Johna (Ethan Hawke), profesora antropologie, jemuž se pro změnu zrovna rozpadá manželství s Georgettou (Julianne Moore), velmi úspěšnou a egocentrickou profesorkou na prestižní Columbia University, a také více než trochu drsnou manželkou. A tak Maggie rozjede další ze svých dokonalých plánů. Tentokráte na osvobození Johna z manželského chomoutu. O několik let později, když je Maggie za Johna už provdaná, si uvědomí, že její láska k němu už poněkud vyprchala. A tak, jak je zvyklá, přijde s dalším plánem, a to smířit Johna s jeho bývalou manželkou a vrátit jej zpátky tam, odkud si jej před časem vyzvedla. S trochou pomoci nejlepších přátel, Tonyho (Bill Hader) a Felicie (Maya Rudolph), Maggie uvede do pohybu nový skvělý plán, který zamíchá s jejich životy a to jak nečekaně, tak i hodně vtipně. Maggie nakonec zjistí, že osud by občas měl být ponechán svému osudu. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (72)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Když jsem na tento film viděl trailer, tak jsem si říkal, že by to mohla být fajn oddechová komedie, která bude mít něco do sebe a nebude hloupá. A prakticky platí to, co jsem napsal v předchozí větě, jen s tím rozdílem, že to zas tak fajn není. Prostě jsem čekal něco více, a ve výsledku jsem dostal průměrnou komedii s fajn herci. Někdy to stačí a někdy prostě chcete více, a já zrovna chtěl a čekal více. Rebecca Miller ví jak se točí a i příběh má celkem zajímavý, jen ho nedokáže tak dobře prodat. Problém je, že všechny ženské postavy jsou celkem nesympatické a většina mužů jsou podpantofláci a nejvíce v pohodě je Travis Fimmel. Herci hrají dobře, ale nikdo nepředvede nic výrazného, prostě standart. A totéž platí i o vtipných situací a komediálních momentech. Vykouzlí úsměv na tváři, přesto to není úsměv, který by nám vydržel dlouho potom co skončí film. A trochu mě mrzí, že film takhle skončil, už jen kvůli sympatickému obsazení Hawkea, Moore, Hadera nebo Maya Rudolph. Maggie má plán je obyčejná komedie, u které se sice nesmějete celý film, přesto nemůžete říci, že by to byla vyložená ztráta času, zas na druhou stranu, lepších komedií je taky dost. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Esencia toho najhoršieho z americkej nezávislej tvorby. Nudné, nezaujímavé, remeselne zle natočené, s nesympatickými postavami, bez emócií a celé postavené na jedinom slušnom, no nerozvinutom nápade. Normálne som rozmýšľaľ či to neprodukoval Allen alebo Jarmush 4/10 jedine kvôli tomu, že mám tak rád tento žáner ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Smrteľne nudná indy-pindy sonda (koľká už v poradí) do zložitého života americkej slniečkársko-intelektuálnej smotánky. Ale keď sa na to človek začne dívať ako na paródiu, nestačí sa zdržať smiechu. A hoci neverím, že by režisérka mala v úmysle nakrúcať práve v tomto duchu, udeľujem jej veľmi silné 4 nedopísané spopolnené romány. (26.12.2016) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Desné. Nebavia ma tieto silno zo života rodinné drámy pokurované medziľudskými vzťahmi a ženami, čo nevedia, čo vlastne chcú. Potom to presne tak dopadá, že sa dojebú dve rodiny a vyhrá to aj tak Ragnar, lebo má skvelú bradu a feťácky pohľad. A stále som čakal, že to bude len výplod a sen jej chorej mysle a nakonci sa všetko vráti kvázi pred ten sen. Zjavne som to ale zle odhadol. 1 z 5 ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Velice to připomíná filmy Woodyho Allena, akorát tam chybí Woody Allen, vtipnost v dialozích, větší dramaturgická rafinovanost, hudba a humor. Po hodině jsem měl pocit, že už to trvá nejmíň dvě. Jediné co mě na tom baví je právě ta představa, jak by z toho WA mohl s nevelkými změnami vykouzlit svůj typický dobrý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama