Reklama

Reklama

40 dní v poušti

  • USA Last Days in the Desert
Trailer 1

Film představuje kapitolu z Ježíšova (Ewan McGregor) života, a to čtyřicetidenní pouť pouští, kde sa modlí, potkává se s Ďáblem a bojuje s ním o osud rodiny v krizi. Tento souboj představuje dramatickou zkoušku Ježíšových schopností. (Bontonfilm)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (23)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Viacmenej filozoficko-poetický film. Námetovo to nebolo zlé, ale dejovo neskutočne strnulé a nevýrazné. V tom mori lyriky bolo tých dialógov naozaj veľmi máličko, a to je obrovská škoda. Najviac zo všetkého ma bavili rozhovory medzi Ježišom a chlapcom, to bola radosť počúvať. Kiežby sa to nieslo skôr v nejakej epickejšej rovine a s viac dialógmi. Ale asi bol režisérsky zámer to ponechať v takomto lyrickom tempe (bohužiaľ). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V první řadě zjišťuji, že mám méně a méně rád náboženské příběhy, a to i takové, které se věnují postavě Ježíše celkem realisticky, i když zároveň trochu fantaskně, jako je tomu v tomto případě. Ta fantasknost ale plyne z toho, jak se snímek snaží vstoupit do jeho duše. Zadruhé je tenhle film prostě umělecká nuda. A toť vše. ()

Reklama

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Viděno 27.9. 2015 na RIFF. Hodně divný film, Evan McGregor mi jako Ježíš vůbec neseděl, ďábel pokušitel si tam taky moc nezahrál. 40%. Taky přemýšlím o pouštním způsobu pohřbívání. Že by tělo shořelo na prach, když tam nebylo žádné dřevo, a taky, že by na poušti spalovali mrtvé? Celá ta rodina na poušti byla divná. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Čistý neutrál, 50 na 50. Rovnako by to snáď vyšlo, keby to bolo natočené o nejakom roninovi (samuraj bez pána), ktorý chodí kade tade a tiež nemá do čoho pichnúť. Ja si dokonca myslim, že to boli zbytočne vyhodené prachy- táto snímka. Nevravím, že to bola chujovina, ale poznám lepšie filmy o pustovníkoch, ktoré vám zostali ležať v hlave ešte dlho po tom, ako sa skončili záverečné titulky... ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaná akční zábava! Nenechávejte se mást špatnou kritikou. Jde o pohled na Ježíše v neznámé etapě jeho života. Následuje pár super akčních scén a Ewan to tam brousí na motorce, zastřelí anděla brokovnicí, na krátkou chvíli zahlédneme Auto a v něm Vína Diesla, chvíli nám zarepuje 50 cent o bohu a proč jsou na sebe lidé tak moc zlí a podobné srandy. Prostě nečekejte žádný artík, ale pořádnou dávku nadsázky a zábavy podáváné s nutnou dávkou britského humoru. 😉 ()

Galerie (72)

Reklama

Reklama