Reklama

Reklama

Skutečné vraždy: Ztracená lebka

(TV film)
  • USA A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery (více)

Knihovnice Aurora má ráda záhady všeho druhu. Je členkou klubu s názvem Skutečné vraždy, který se každý měsíc schází a analyzuje případy zločinů. Když jedna ze členek zemře, překvapí Auroru tím, že jí odkáže dům, v němž žena následně objeví tajemnou lidskou lebku... Aurora Teagarden, které se přezdívá Roe, pracuje v místní knihovně v malém městečku na venkově. Je mladá, půvabná a důvtipná. Její život se zásadně změní, když zdědí dům po jednom z členů Klubu skutečných vražd. V domě byla ukrytá lidská lebka s chybějícím kusem kosti. Komu patřila? Proč dotyčný zemřel? A jak se tam lebka dostala? Byla to vražda? Jakožto hrdá členka Klubu skutečných vražd se Aurora rozhodne, že jí nezbývá nic jiného, než odpovědi vypátrat. Zvlášť když se zrovna uvažuje o tom, že by se Roe mohla stát novou prezidentkou klubu! Podaří se jí přijít nečekané kriminální záhadě na kloub? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bylo horší - scénář, provedení nebo ta příšená hudba, co se absolutně nehodila k ději? Řekla bych, že bylo všechno dost hrozné, ale nejhorší byl vůbec záměr natočit tuhle podprůměrnou detektivku. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

Typicky oddechové detektivky se šmrncem napětí a romantiky. Používají ověřené schéma s vlezlou matkou, vlečeným detektivem a zde i s manželkou vysetřovatelkou s vyšším testosteronem. ... Příběh je rozumně zalidněný členy klubu, kamarádka hlavní postavy je novinářka, takže na konflikty všech v čele se zvědavou knihovnicí Aurorou je zaděláno. ... První příběh hodnotím za 55% ... Proč ne, pozornost udrží do konce. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Tuto sérii TV filmů Skutečné vraždy řadím do podkategorie romantické detektivky. Patří tam např. i Vražedné křížovky, Záhada v květinářství, Zaprášená tajemství apod. Spojuje je žena se sklony k amatérskému vyšetřování. Jinak je to učesané, načančané a v žádném případě ne mysteriózní. Takže oddechovka pro slabší povahy. ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Zoufale roztahané.Hlavní představitelka je umíněná blbka co si hraje Sherlocka Holmese a otravuje s tím okolní sousedy. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama