foto

David Ingram

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
2016 Recon (TV film)
2015 A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2011 Tváře v davu
2008 Hvězdná brána: Návrat
2007 Podvedený osud (TV film)
2005 Poskok
Sestry čarodějky (TV film)
2001 Doc (TV film)

TV seriály

2017 Anne (TV seriál)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (S01E02)
Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: The List (S02E03)
Agresivní virus (TV seriál)
The Worm Turns (S04E01)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
The First Day (S01E02)
Království (TV seriál)
Volná plavba (S03E15)
2014 Rush (TV seriál)
Learning to Fly (E03)
Cedar Cove (TV seriál)
Relations and Relationships (S02E03)
Motiv (TV seriál)
Přes palubu (S02E03)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Degree (S02E07)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 2 (S04E22)
2010 Hiccups (TV seriál)
2009 Smallville (TV seriál)
Šelma (S08E20)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
It's the Great Pumpkin, Sam Winchester (S04E07)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Proposal of Two Kinds (S04E13)

Dokumentární

2008 Maple Flavour Films
2004 Leben ausser Kontrolle (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace