Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (87)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

To by nebyli Amíci, aby neměli všechno posichrovaný. Jak to tenkrát bylo se asi nikdy nedozvíme, ale jedna věc je jistá. Tenhle film splnil přesně to, co jsem od něj čekal, herecky skvěle obsazená komedie, kde americkýho humoru moc nenajdete, ačkoli je to o nich. Dokáže to šokovat a to v dobrém slova smyslu. Wízlimu role troubů prostě jdou, do toho se přidá věčně zhulenej Misfitsák a Hellboy a je tu něco, co mě prostě baví. Takže pokud si dneska chcete utřít prdel americkou vlajkou, do toho. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Osifluje... oscifuk...ocisku....oscilcirku... kmitá to mezi tři a čtyři! Kurva, to jsou slova na hovno, tohleto, když se vám v hlavě roztáčejí duhová kola a explodují ohňostrióje. Až přespříliš vyhulený rozjezd vede k bombastickému finále přes nakoukání do všedního bytí květinových dítek. A zdejší postavu Hellboye považuji již nyní za kultovní. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, s obsazením jsem neměl problém, ale vyhulené zpracování s drogovými psycho tripy mi příliš nesedlo. Párkrát jsem se sice zasmál a když došlo na střílení, bavil jsem se dokonce výborně, ačkoliv ty ustřelené hlavy sem vůbec nepasovaly. Ale jinak v tom vidím promrhaný potenciál. Škoda. 35% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My všichni, tedy já a vy dva kreténi, natočíme přistání člověka na Měsíci." Pokud přistání Apolla 11 na Měsíci skutečně točila tato banda zhulených hipíků, což se nedá zcela vyloučit, tak se tím vysvětluje amatérismus tohoto počinu. Nicméně, když na Měsíci přistával Johnny s Leonem, tak to byla neuvěřitelná sranda a z agenta Kidmana přitom stříkalo charisma na všechny strany. Tady končí klady, protože to ostatní na mě až tolik nezabíralo. Zejména krutý mafiánský boss mi nápadně připomínal pomočujícího se důchodce s alzheimerem. Ale vlastně bych zapomněl na umělce Renatuse, jehož dokonalý film Odraz musím někdy vidět, protože jeho umělecky zpomalené pohyby lidských špeků mě uváděly do extáze. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal a vlastně ani nevím proč. Perfektní ujetá komedie odehrávající se v té nejzajímavější době, s nejlepší muzikou (i když soundtrack by mohl být silnější) nejlepšími hadry a nejsilnějším fetem. Sheehan hraje vyfetovasného pošuka co se všeho bojí, takže naprostý protiklad svého trademarku namyšlených frajírků a Rupert Grint je sice neskutečně otravný, ale k jeho roli to tady naštěstí sedí. Začátek je trošku těžkopádnej a humor křečovitej, ale postupem času se film perfektně rozjede, fetuje se, vraždí a hláškuje o sto šest. Mix typické hipízácké komedie s mafiánskou kriminálkou a špionážním thrillerem s pořádnou dávkou nadsázky a sebeparodie. Takových filmů se točí strašně, strašně málo. 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama