foto

Jay Benedict

  • nar. 11.4.1951 (66 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hostile
2016 I dva jsou rodina
I.T.
400 Boys
2015 Moonwalkers
The Gamechangers (TV film)
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2012 Temný rytíř povstal
2011 Na straně osm (TV film)
2007 Kod apokalipsisa
2006 Djihad! (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
Tirant Lo Blanc
2005 Ikona (TV film)
Mosquito Man
Někdy v dubnu (TV film)
2004 Tajní agenti
2003 Carmen: Divoká vášeň
Petersburg-Cannes Express, The
2002 Mazlíčci
2001 Hotel! (TV film)
2000 Bílá vdova
Vatel
1999 Petits nuages d'été (TV film)
RKO 281 (TV film)
1998 Jenom láska (TV film)
This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Double Team
Les héritiers (TV film)
1996 Rošťák Beaumarchais
1994 Sharpova čest (TV film)
Vlastenci
1993 Genghis Cohn (TV film)
Harnessing Peacocks (TV film)
Vlak smrti (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Unnatural Pursuits
Záblesk
1990 Ruský dům
1989 Diamantové lebky
Francouzská revoluce (TV film)
Jeniec Europy
1986 Un métier du seigneur (TV film)
Vetřelci
1985 Sengoku machine GoShogun: Toki no ihōjin
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1983 The Lonely Lady
1982 Viktor, Viktorie
1979 Hanover Street
Licensed to Love and Kill
Winterspelt 1944 (TV film)
1977 Come Back, Little Sheba (TV film)
1968 Mighty Jack (TV film)
1963 La bande à Bobo

TV seriály

2015 London Spy (TV seriál)
I Know (E04)
2014 Cilla (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Broken News (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1996 Vacances de l'amour, Les (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
2point4 Children (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1978 Tycoon (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
1998 Vrať to! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace