Reklama

Reklama

Největší nikdy neodvyprávěný příběh o hudbě! Co mají společného Donna Summer, Cher, The Village People a Bill Withers s rockovou skupinou Kiss? Všichni se dostali na hudební vrchol pod dohledem nejbarvitějšího a nejgeniálnějšího producenta v hudebním průmyslu, Neila Bogarta, zakladatele Casablanca Records, nejúspěšnější nezávislé nahrávací společnosti všech dob. Úchvatný vzestup a dramatický pád otce mnoha do té doby neznámých hudebních žánrů sledujeme mezi fascinujícími pohledy do výsluní a temných koutů světa hudby. (Donart Film)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Casablanca Records se do historie zapsalo jako nejúspěšnější nezávislé hudební vydavatelství všech dob. V průběhu let 1973 až 1984 u nich vyšlo 289 alb více než 140 umělců. (Donart Film)
  • Život Neilu Bogartovi v pouhých 39 letech vzala rakovina. Zanechal po sobě 4 děti. Při jeho pohřbu byl ve smuteční řeči popsán jako „bojovník, který se prodral až na samý vrchol“. (Donart Film)
  • Do role Neila Bogarta byl původně obsazen Justin Timberlake. V říjnu 2013 se o režii filmu jednalo se Spikem Lee. V lednu 2014 byl film odložen kvůli skandálu členů produkční společnosti Envision Entertainment, v jehož souvislosti se spekulovalo mimo jiné o obchodování s drogami a diamanty. (Donart Film)
  • Nováček Casey Likes přesvědčil režiséra hned při prvním setkání, že je pro roli zpěváka a baskytaristy kapely Kiss ten pravý. Podle jeho slov si představil, jak by na podobnou nabídku reagoval samotný Gene Simmons - a zabralo to. (Donart Film)
  • Film sa natáčal od 16. júla 2019 v Montreale (Kanada). Po tom, čo v auguste 2019 kanadská herecká únia ACTRA vyhlásila štrajk, natáčanie sa zastavilo a pokračovalo sa od 17. júna 2021 v New Jersey. (Arsenal83)

Reklama

Reklama