Reklama

Reklama

Osamělá

Trailer

Během své první směny odhalí nová pracovnice ostrahy děsivé tajemství, které číhá v útrobách chátrající budovy. S nervy na pochodu musí čelit skutečným i imaginárním démonům, zatímco si ze všech sil snaží uchovat zbytky zdravého rozumu. Děsivý příběh se odehrává v průběhu jedné noci, kdy nápadně krásná žena Julia Streaková nastoupí jako nová pracovnice ostrahy ve společnosti, jež vlastní zchátralý komplex kdysi luxusních bytů. Tam se seznámí s Cooperem, příkrým členem ochranky, který jí má dělat parťáka. S postupující nocí začne budova ožívat a sadisticky si pohrávat s Juliinou myslí. Je to ale budova, Cooper, nebo zdejší tulák, kdo ji skutečně terorizuje? Touha zjistit pravdu zavádí Streakovou nebezpečně hluboko do útrob chátrajícího komplexu, kde odhalí jeho děsivé tajemství... že kdysi sloužil jako centrum, v němž byly zneužívány a zanedbávány tělesně i mentálně postižené děti. Jejich duše se tam stále svíjejí v mukách a požadují, aby každý nevítaný host zaplatil to nejvyšší vstupné... do objektu s číslem popisným 451. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To se člověku snad ani nechce věřit, že v roce 2016 se ještě někdo navážno pokouší strašit duchy opuštěných dětí, aniž by k tomu přidal něco víc než nejdebilnější rozmluvy nejdebilnějších postav a ještě mnohem víc debilní, nemohoucí, bezradnou pointu, kterou by se dal ukončit libovolně takřka jakýkoli horor. V ní je tedy alespoň náznak zajímavého, že happy end na jedné straně není happy endem na straně druhé. S tím by ale film musel pracovat úplně odlišně, aby to mělo nějaký emoční dopad. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Námět hodný velkého hororu a dokonalé prostředí, to vše zabité naprosto strašnou režií a příšerným castingem.Když už chcete točit horor, máte prostě diváka drtit atmosférou, napětím, po dlouhém a napínavém záběru ho usmrtit lekačkou a ne ho nechat jen tak lehce nahlodat mysterióznem a kopnout ho do varlat dementním scénářem, který bohužel slušná pointa nezachrání.Dvd béčko hodné zapomenutí, zazrák se opět nekoná...nečekaně.45%. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Dva hrdinové si vjíždí do vlasů, spolupráce mezi nimi je těžká a děj se odehrává ve starém nedostavěném komplexu. Velmi se mi u tohoto filmu líbilo, že pracuje na napětí, atmosféře od samého začátku a těšil jsem se, kam to celé směřuje. Bohužel poté co hrdinka nalezne zapomenutou léčebnu, tak tvůrcům dochází nápady. Duchařské scény jsou průměrné, není nic co by mohlo zaujmout a nakonec dostanu závěrečnou pointu, kdy si člověk řekne, cože? Opravdu tak logický vratký, dementní konec úplně zazdil super začátek.......5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sem tam se ukázala slušná atmosféra opuštěného domu a Louisa Krause mi jako hlavní hrdinka docela vyhovovala, ale to je tak všechno. Aby film se strašidelným barákem mohl fungovat, je potřeba přidat něco navíc. Mátožné a často zbytečné bloudění po chodbách s občasným nefungujícím zjevením není to pravé ořechové. Nehledě na to, že když někdo točí film čítající víceméně jen dvě postavy, chce si to dát s nimi trochu práce. Samotný závěr s pointou mi pak přišel trochu navíc a do celkového pojetí mi vůbec nazapadal. Jeden z těch nepovedených filmových debutů. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Duchárske horory môžem, a aj keď je väčšina z nich na jedno kopyto, mne stačí sa párkrát vyľakať a som celkom spokojný. V tomto prípade sa to ale nesplnilo. Spočiatku to vyzeralo nádejne. Atmosféra tmavých tunelov, svetlo baterky a pocit, že niečo sa ukrýva za rohom, funguje relatívne dobre. Avšak môj záujem by sa zvýšil až vtedy, keď to "niečo" aj aspoň občas vyskočilo. A toto mi chýbalo. A pritom detskí duchovia mali vždy potenciál, no režisér to vôbec nedokázal využiť, vlastne sa na nich ani nepokúšal nejako zapracovať. Ten melodramatický záver, ktorý mal diváka akože prekvapiť, už šiel úplne mimo mňa. Celkovo priemerný horor na jedno pozretie (minuloročný Last Shift bol podstatne lepší). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama