Reklama

Reklama

Hodina pravdy

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2015, 5x59 min

Účinkují:

Aleš Háma

Obsahy(1)

Oblíbená zábavná show Hodina pravdy se vrací na televizní obrazovky! Přihlásit se do ní mohou rodinné týmy, ale i 3–4členné skupiny přátel, spolupracovníků, sousedů nebo kolegů. Hrát se bude opět o atraktivní ceny, které si každá skupina vybere podle svých přání. Soutěžit se bude ve vědomostních a dovednostních úkolech. Každý tým bude mít týden na to, aby se v zadaném úkolu, který mu bude představen v první natáčecí den, zdokonalil. Po celou dobu budou úsilí zaznamenávat televizní kamery. Po týdnu nastane Hodina pravdy. Ve studiu bude muset jeden z členů týmu předvést, jak zadaný úkol zvládne. Podaří-li se mu ho s maximální přesností splnit, otevře se celému týmu cesta k vysněným cenám. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Hnusná znělka a stupidní moderátor Aleš Háma s debilními poznámkami, kazí celý pořad. Nechápu, proč v pořadu nezůstal bezkonkurenčně nejlepší Petr Svoboda. Jednu hvězdičku dávám, za celkem solidní úkoly pro soutěžící. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace pořadu bez Petra Svobody, který se hodí do nudného programu sobotního večera. Někdy je mi líto soutěžících, kterým schází chloupek k tomu, aby získali ceny, jindy si říkám, že úkoly jsou hodně nespravedlivě nevyrovnané. ()

Ruslan odpad!

všechny recenze uživatele

Ani náhodou tahle předělávka staré verze není tak dobrá jako strarý dobrý originál se Svobodou. Aleš Háma to je tragéd z taxiku , kterej se hodí snad jen na to řízení toho pitomýho auta. 0%. ()

Reklama

Reklama