Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prokleti letošních hororů pokračuje. Od Sweet Home jsem čekal hodně, patřil mezi desítku očekávaných hororů roku a nakonec je to pouze další průměrný,sterilní Home Invasion jako stovky jiných- IMDB Hodnocení 4,7 také nesdílí příliš velká nadšení. Mínusem je dlouhý rozběh, kde i při krásné stopáži 80 minut se 40 minut neděje absolutně nic, poté přichází na scénu Čistič, který si jako jediný zaslouží chválu, ale opět nebyl plně využit. Gore velmi málo, většinou to kazí špatný a rychlý střih, tma anebo klasický out of shot, takže po téhle stránce také neuspokojivé. Napětí a atmosféra v závěrečné třetině jakžtakž funguje, ale po bolestivé první půlce jevíte zkrátka nezájem. Hurá na Summer Camp, který sakra musí být za plnéj kotel! Story 3/10, Atmosféra 5/10, Gore 4/10, Vizuál 6/10, Akce 4/10, Zábavnost 5/10.55% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Má to své chvíle a mohlo to být i vcelku velkolepé. Úvod mne však jak se patří znechutil a pak už se jen těžko divák dostává zpět do děje. V bodě, kdy mladý pár začíná bojovat o holý život, jsem to už viděl vcelku nadějně a zvažoval i vyšší hodnocení. Nicméně se však tým produkce stihne již po několika nápaditých scénách zcela vysílit a ve finále se uchýlí zpět k té své zmatečné nudě, jenž mne zaručeně vyvede z koncentrace. Poslední zápas to sice alespoň stabilizoval na ten průměr, ale žádná velká sláva. 57% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pojďte k nám a podepište, máme pro vás opravdu kvalitní „balíček“ služeb. Španělský realitní trh má zatraceně zvláštní pravidla. Příběh je jednoduchý, což bych přežil, ale chybí i jakákoliv nadstavba. Dietní stopáž je překvapivě na několika místech ještě natahovaná různými zpomalovačkami a pasážemi, o které ani nikdo moc nestojí. Kulisy v podobě oprýskaného činžáku jsou nicméně fajn, potěší i kamera, na hlavní hrdinku se dobře kouká, čistič toho zase tolik nepředvede. Obecně se z toho dalo vytřískat mnohem víc. Například když už se náš páreček dostal do nějaké výhodné situace, nedokázal z ní nic dalšího vytěžit, ač to na něj nahlas křičelo. I tak relativně slušné. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V nesprávnu dobu na nesprávnom mieste sa ocitá mladá realitná makléra spolu s priateľom, ktorí sa v jednej zo starších budov nečakane stávajú svedkom vraždy posledného nájomníka. Z vytúženého romantického večera sa tak stáva súboj na život a na smrť s trojicou bezcitných vrahov. Prečo sa ja len "cítim urazený" keď sledujem film, kde inteligencia postáv nedosahuje ani len úroveň ľudí s IQ 70, ktorí si ho zápisom do zdravotnej karty plnohodnotne zaslúžili. Čiastočná chvála aspoň za poslednú pol hodinku, inak by moje hodnotenie "zamávalo" s nejedným užívateľom milujúcim horor žáner. Tento z džungle do paneláku presunutý "Eden Lake" padne k hodnoteniu 50% skôr ako 100 krát povieš: "strč prst skrz krk" - 50%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabučké home invasion. Jediné čo potešilo bol solídny vizuál, ale atmosféra a napätie nestáli za veľa. Žiadna dusnota a slabé gore, v tomto smere to chcelo ešte riadne popracovať. Navyše v kritických momentoch sa kamera často odkláňala. Také ploché, nevýrazné, vyslovene len z núdze cnosť. 30/100 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama