Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

t.mon 

všechny recenze uživatele

Hahah, klasický případ nedostatku zkušeností režiséra s tvorbou vážných hororů (Lesbian Vampire Killers nepovažuji za horor). Přitom v první půlce se atmosféra dala krájet a já byl navýsost spokojen, během druhé půlky ale začne předvídatelnost brát za své (spousta lidí tu odkazuje na The Boy a tento se nevyvíjí nikterak nepodobně), ale závěrečná honička je natočená dobře, dynamicky a s přehledem (připomnělo mi to polozapomenutý a poněkud průměrný Fertile Ground), na Erin Moriarty se hezky kouká a role uječené teenky se zhostila parádně. Konec neponechám bez zmínky, opět špatný, nedotažený, plně otevřený, což se například s endingem Flanaganova Hush nedá porovnat, SPOILER smrt Hannah byla asi tak stupidní řešení jako si při nedostatku sexu narvat do análu dřevěný kolík. NOT. Dojem zanechalo, doporučit můžu, ale z podobného šálku si určitě radši pusťe zmiňované The Boy a Hush. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nadpruměrná a vcelku neznámá “hororová” novinka, obzvláště se mi líbila hudba, která tam uplně sedla. Nápad slušný, ikdyž ti, co viděli The boy nebo Housebound, to zřejmě v prvních minutách prokouknou. Nicméně pořád jde o dost dobrý filmek, který drží napětí a atmosféru a má intenzivní finále, kdy prostě rodině fandíte o stošest. Jediné, co se mi nelíbilo, že záporák byl na scéně trochu moc, takže ztrácel na děsivosti, a zvuky ve stylu zombie skřeků k němu vůbec nesedly, ale to se dá prominout ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepovedený horor, který se tváří 3/4 stopáže jako duchařina a používá všechny možné lekačkové klišé, aby na konci překvapil asi i sám sebe a naservíroval nám jakéhosi zmalovaného, tak trochu groteskního smradlavého podnájemníka. Škoda, že režisér nepřistoupil na variantu, že hororový divák není blbý divák. Mohl jít s pravdou ven už na začátku a naservírovat nám zajímavý thriller. Takhle je z toho směšný brak, který nemá s příběhovou ani hororovou kvalitou nic společného. 20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud budu chtít nějakou podobnou blbůstku s dutejma stěnama,v nichž žijou lidi,tak snad radši starou pecku Lidé pod schody.Tohle je thriller,kterej vám v šedesáti minutách nic neukáže,aby se deset minut snažil naznačit,že je pro dospělý lidi.Netoč horory,když neumíš lidi postrašit k smrti,debile.30%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypij víno s rohypnolem [A nic dál? Proč?!], příšera se motá kolem. Funí, dupá v podkroví, za chvíli tě uloví. V každém domě bývá skrýš, jen počkej, však uvidíš! Když se zrůda z půdy spustí, bacha ať tě neošustí. Z kredence mu čouhá ruka, ve finále tě ošuká. Na podlaze, zezadu, to ti zkazí náladu."  No jo, v Americe staví domy divné, duté jako bambus. Dobré vědět (a počítat s tím). Jenomže bambus nebambus, nakonec prd. Nejdřív jsem se prokousával hromadou filmové vaty a pak se vytočil při protivném finále, kde po sobě rodinka furt dokola halekala, jak na Valašsku pastevci přes údolí, z kotáru na kotár. „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano! Hano!“ „Mami! Tati!“ „Hano!“... jako kolovrátek. Příšeru to vytočilo do nepříčetnosti, což se jí ani nedivím, protože mě taky. Víc uječených výkřiků, víc strašidelný film, jasná věc. Škoda, jinak by to byly poctivé tři hvězdy, možná i víc. Btw, a kam se vlastně poděl ten ulovený slizák soused, to ho ten nezdravě bledý jinoch sežral? :-) Nebo kam tedy dal jeho tělo? Protože ten soused skvoter byl docela fajn, škoda ho. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama