Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Fritz (Alba Ribas), slavná a krásná herečka, nedávno zemřela. Tři mladí muži se vplíží do márnice, aby ji viděli nahou. Fascinováni její krásou se rozhodnou, že se stanou posledními lidmi, se kterými měla sex. (hajdano)

Recenze (39)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

To že šukání mrtvol, nepřináší nic dobrého, jsme už dozvěděli už v Contracted, tady však bez červů a i bez napětí. Je to škoda, Španěly mám rád a holčina a modrá košile, byli celkem sympatický, ale je to takové vlažně. Dva blbouni pobíhají po nemocni a neví co dělat, asi tak by se to dalo shrnout, konec je sice hezký, ale zbytek je prostě nuda. V tomhle ohledu, rozhodně doporučuji Contracted, je to sice nechutné, ale aspoň sem se nenudil. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Někdo má rád vdolky a jinej zase mrtvý holky. A to je právě případ téhle " trojice ". V místní márnici se objeví tělo " šukézní " herečky a je nenapadne nic jinýho než že si v ní smočí svý šašky. Co se týče děje tak je to naprostá 3,14čovina. Herečka obsazená do role Anny Fritz je šeredná jak půlnoc. Dialogy i chování postav jsou tak otřesný. Dokonce mě film v jednu chvíli i docela rozesmál. Což je asi špatně. Kdyby Anna vstala zmrtvých a v šíleným amoku utrhala těm vošoustům péra a koule, určitě by mě to bavilo víc. Tohle bylo o ničem. Jedna hvězda z milosti. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale efektní a dostatečně napínavá Španělská jednohubka, které se daří několikrát překvapit. Slavná herečka Anna Fritz je prohlášena za mrtvou a je odvezena do márnice, kde pracuje Paul, kterého v noci přijedou navštívit dva kamarádi, aby jej ukecali na mejdan, ale jakmile spatří nádhernou nahou mrtvou Annu, tak se rozhodnou spáchat trestný hřích ( Nekrofíli) a napínavá jízda plná zvratů, napětí a hádek může začít. Skvělé prostředí, dobré téma, nečekaný konec i dostatek zábavy dělá z Anny Fritz další slušný Španělský zářez, který se vyplatí vidět. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pitevní prc by kdekomu přivodil pěknej grc, nikoliv tak ovšem trojici nafetlých idiotů, z nichž je jeden správňas, druhej posera a třetí psychopat. Potíže nastávaj v momentě, kdy se obšťastňovaná mrtvola rozhodne zkusit ještě žít. Vznikla z toho bohužel pouze bezradná série hádek, plánů a procházek chlapců i nemrtvé, aby vše ukončila zase penetrace. Byť tentokrát poněkud jiná. Člověk až žasne, jak se moc se může vléct sedmdesátiminutovej film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to umí, tak stačí jen pár eur, čtyři herci a márnice. A samozřejmě dobrý nápad, který byl sice hodně morbidní až nechutný, ale to vem čert. Prakticky po celou dobu jsem byl napnutý jak kšandy a netušil jsem, kam to celé povede. Spokojený jsem byl i na konci, ačkoliv je fakt, že tady by mě nejspíš nezklamal žádný z možných závěrů. Před takovýmhle debutem klobouk dolů. 85% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama