Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliotovi jdou všichni po krku a jeho mise je pořád náročnější. Dom se dostává do úzkých a z Kristy je rukojmí. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme, že to nemôže už byť taká bomba, ako naposledy, ale veľa nechýbalo... Prestrihávame medzi troma dejovými líniami, ktoré sa odohrávajú vždy v jednom byte a niekto niekoho vydiera. Okrem napätia tomu pridávajú výrazný artový nádych paralely, aké medzi postavami naprieč týmito líniami nachádzame. Ak sa vám o nich teda chce rozmýšlať, samozrejme. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase a znovu Nietzscheho citát v plné své kráse. "Ten, kdo bojuje s monstry, by si měl dát pozor, aby se sám nestal monstrem. A hledíme-li dlouho do propasti, poté propast hledí zpátky do nás." Nádherně vygradovaný díl, co se týče napětí, a to hned na 3 frontách. V Esmailově světě není žádná postava ani na okamžik v bezpečí. Po předchozím orgasmickém dílu, tak zase přišel velmi kvalitní díl, jehož funkcí je evidentně připravit divokou půdu pro díl nadcházející. Nutno říct, že tuto funkci splnil dokonale a já jsem napjatý jako kšandy starého a věrného hospodského pijana. Velmi dobrá práce. Lepší 4 kousky. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel stala se strašná věc - tuhle epizodu jsem nikde nenašla v originále (nesuďte mě, neříkejte, že jste nikdy nepirátili ( ͡° ͜ʖ ͡°), a tak jsem bohužel musela sáhnout tak hluboko, že jsem vzala českej dabing. Ach bože, to byl zážitek. Nemůžu si pomoct, trochu mi to nejspíš zničilo požitek z takhle skvělý epizody. Elliot buď má už totálně u řitě, nebo je emocionálně vysátej, každopádně s radostí pokračuje v ničení životů cizích lidí, a tentokrát naprosto bez emocí - tak přece jenom dal na radu Mr. Robota. Celá ta věc mezi Darlene a Dom byla napínák jak svině - i přes českej dabing tam byla cítit ta úžasná atmosféra. Vera se zatím chce duševně propojit s Elliotem a asi mu plánuje dát baseballkou po hlavě. ノ( ゜-゜ノ) Ale Whiterose mě teď teda pěkně mate s tím, že její plán chce dosáhnout toho samýho, co Elliotův. Hmm, asi to vysvětluje, proč si ho držela tak blízko u sebe, ale potom ho zase chtěla zabít, takže teď fakt nevím, co se děje. Hodnocení: ach jo, už se začínám smiřovat a tím, že Tyrell je nadobro mrtvej/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodne emocne vybicovany diel. Rozohrane na mnohych frontoch a na kazdom to vyzera dost zle. Co ma vsak zaujalo najviac, je to, cim chce Rose otvorit oci Elliottovi a ta veta o stranach, ktoru povedal zaverom. Hm... ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty jsi ta největší zrůda, protože to ani nevíš." Velmi mile mě v tomhle díle překvapila Elliotova psycholožka. Čím to, že tihle maniaci - Berlín, Vera - mají tak rádi proslovy o sobě sama? :) Dom s Darlene jedou opět v problému. Čím víc se blížím do finiše, tím víc zvědavá jsem. Vera ještě asi sehraje nějakou roli. Víc se mi ale k Elliotovi hodil Tyrell, po kterém stále teskním... ()

Reklama

Reklama