foto

Gloria Reuben

  • nar. 9.6.1964 (53 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Torontu jako dcera jamajské gospelové zpěvačky a architekta. Byla druhá nejmladší ze šesti dětí. Inspirována svou matkou a svým nejstarším bratrem, hercem, začala se už jako dítě učit hrát na klavír a později studovala hudební teorii, balet a jazz na Canadian Royal Conservatory.

Přestože získala několik filmových rolí již v 80. letech, skutečný počátek její herecké kariéry znamenal rok 1994, kdy se objevila po boku Jean-Claude Van Damme ve filmu TIMECOP. V roce 1995 si zahrála po boku Johnnyho Deppa v kriminálním thrilleru V POSLEDNÍ CHVÍLI. V roce 1996 byla čtenáři časopisu People zvolena jedním z 50 nejkrásnějších lidí planety. Později byla obsazena do seriálu POHOTOVOST, kde ztvárnila roli zdravotní asistentky Jeanie Bouletové, která svádí boj s nákazou virem HIV. Za tuto roli byla v letech 1997 – 1998 nominována na Zlatý globus a 2x na cenu Emmy. Kromě POHOTOVOSTI se objevila také v seriálech V TAJNÝCH SLUŽBÁCH a POHŘEŠOVANÍ. V současné době natáčí další seriál RAISING THE BAR.

Od roku 1999 je provdaná za Waynea Isaaka. Ve volném čase především ráda poslouchá muziku, je velkým fanouškem Beach Boys.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Who We Are Now
2016 Jean of the Joneses
2015 Anesthesia
Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Nejdelší jízda
The Music in Me (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
Reasonable Doubt
2013 Admission
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
Lincoln
2011 Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film)
2008 The Understudy
2007 Životní poslání
2006 Nejlepší úlovek
Strážce
2003 Bad Faith
2002 Happy Here and Now
Malý John (TV film)
2001 V tajných službách (TV film)
Ztracené ideály (TV film)
2000 Drsnej Shaft
Neznámý příchozí
Ten, který přežil (TV film)
1999 David and Lola
Hluboko v mém srdci (TV film)
Macbeth in Manhattan
Sara (TV film)
1998 Nebezpečné podezření (TV film)
1995 Johnova dívka (TV film)
V poslední chvíli
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Pach smrti (TV film)
Timecop
1993 Percy & Thunder (TV film)
Waiter, The
1992 Shadowhunter (TV film)
Smyslná orchidej 2
1989 Dítě na zakázku
1987 Day They Came to Arrest the Book, The (TV film)

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
2017 The Breaks (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Bogdan Krilov (No. 29) (S04E19)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.0_unm4sk-pt1.tc (S02E01)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.9_zer0-day.avi (S01E10)
eps1.6_v1ew-s0urce.flv (S01E07)
eps1.2_d3bug.mkv (S01E03)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21): Conclusion (S02E10)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Journey to Xibalba (S03E09)
Strange Brew (S03E08)
The Pickett Line (S03E07)
další epizody (9)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Hluková stopa (S01E12)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Nechte malé děti (S04E21)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
další epizody (11)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (20)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (19)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (18)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1971 Polka Dot Door (TV seriál)

Dokumentární

2000 On Tour mit Tina Turner (TV film)
On Tour with Tina (TV film)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 This Week (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Otče náš

TV seriály

2003 Pohřešovaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace