Reklama

Reklama

U2: Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Animovaný
USA, 1995, 5 min

Hrají:

Bono

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dvojica režisérov to pojala presne v Schumacherovom štýle Batman Forever. Len s tým rozdielom, že tu je ten cynizmus skutočne cítiť, zatiaľ čo Batman Forever si už dnes radšej nikto nepozrie. Ide o akési preklenutie od nepochopenej Zooropy k rovnako nepochopenému albumu Pop a dá sa paradoxne povedať, že práve Hold Me... je pre U2 tohto obdobia oveľa charakteristickejším kúskom než piesne zo spomínaných albumov. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Je ironií, že oba Schumacherovy B filmy (doslova) mají perfektní ústřední songy (v tomto bych dal následné Smashing Pumkins, o třídu výš a kterýžto clip jsem zde nenalezl...klasika), zatímco samotné filmy....no, však víme. Sice nepovažuji zrovna za extatické, opakování některých scén v čb a poté v barvě, ale tohle vše vyváží Bono alá Joker a ansámbl Batmanů, hrajících v závěru na cella.:))) Schumachere, tohle jsi měl dáti do filmu a bylo by to lepší, jak Forever s Robinem dohromady. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je jen a jen Batmanovou zásluhou, že animovaní U2 mohli bezpečně zahrát v Gotham City a nikdo je přitom nezabil, neznásilnil, neunesl ani neuhádal k smrti. A je jen a jen zásluhou U2, že průměrný film dostal skvělý ústřední song. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kdyby ZooTV Tour a Popmart tour měli dítě, takhle nějak by to asi vypadalo. Čili velmi dobře, s bohatou dávkou campu a hutných kytarových riffů. A komiksové animace. Hudebně tomu není co vytknout, i když naživo je to stejně lepší. Klipově úplně fanda nejsem, ale s písněmi z filmů se to bohužel snad ani jinak dělat nedá. Rozhodně z těch filmových u mě vede tohle obrazově než třeba Elevation. ()

Reklama

Reklama