Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každodenní rutina June a Dorieho je narušena, když objeví původní účel jejich dočasného domova a jeho zlověstné spojení s Teddyho minulostí. (Prime Video)

Recenze (3)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně fokus na další skupinu (co asi bude příště?). Podle nastaveném trendu očekávám idiocii a to že po 3/4 hodině budeme tam co na začátku (tedy děj se nikam nepohne). A ono ne. Sice opět kraluje vrchol debility postav (mluví o dekontaminační komoře, aby nezanesli dovnitř radioaktivní prach, ale debil vyleze ven a nechá dekl dokořán…), ale naprosto fenomenální začátek nahrazují halucinace ochlasty na suchu. Je to sice otravné, ale ne debilní. Vypadá to dobře, dává to smysl a jediné co mi opravdu vadí je ignorance odpovědí na otázku “kdo jsou ti v maskách”. Hodně mi také vadil ten zkratkovitý závěr. Nicméně, zatím nejlepší epizoda. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je to, co mám na Fearu rád - sem tam se povede smíchat dohromady několik žánrů a pak z toho vznikne zajímavá podívaná. Ikdyž se příběh opět pohne až na konci, tak tady udělím 4*. ()

Reklama

Krychlicka1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší než předešlé díly, protože konečně sledujeme nějaké sympatické postavy, plus díl má zajímavý takový temný, tajemný nádech díky nevyřešenému případu z minulosti, ale zase se děj drží na jednom místě a nijak neposouvá a to prostředí radiace už mě moc nebere. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní píseň „California Dreamin'“ od The Mamas & The Papas. (Duoscop)

Reklama

Reklama