Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Charlie nečekaně objeví ve věži, najme Howard mladého rangera v zácviku, aby zjistil důvod její návštěvy. Během jejich společné cesty za věž odhalíme její skutečné pohnutky. (Prime Video)

Recenze (4)

jim_clark65 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem, či som jediný ale tieto prvé dve epizódy šli, ako podľa šablóny. (SPOILER) Jedna z hlavných postáv spozná niekoho nového, viac-menej sa obaja akoby "zblížia" a na konci zomrú: v 7x09 nepočujúci pianista, ktorý pomôže Alicii, v 7x10 mladý chalan, ktorý chcel pomôcť tej ožiarenej dievčine, ktorej myslím do teraz veľa fanúšikov neodpustilo, že zabila Nicka a preto aj niektorí nechápu, čo stále robí v seriály (asi chceli napodobniť "redemption arc" Negana z hlavného TWD). Tieto dve epizódy boli fakt o ničom, a ak by boli ešte rozdelené týždňovým čakaním, tak by to bolo len a len horšie, čiže do istej miery AMC "benefitovalo" z toho, že ich vypustili hneď po sebe. ()

Krychlicka1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zbytečná, nezajímavá, extrémně klišovitá epizoda, kde nám je představena další ze zástupu náhodných postav, kterých se seriál pak stejně brzo zbaví. Reálně v tom nevidím žádný smysl do posunu děje - jen další výplňová epizoda. Díl nám představil i nevěrohodnou plitkou romanci, bohužel o zápletce platí to samé - Random a bez logiky. Bohužel ve FTWD už pro mě nejsou skoro žádné sympatické postavy, tak doufám že Alicia tady ještě nějakou dobu pobude, jinak už bude tenhle seriál pro mě úplně prázdný. ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč seriál ztrácí čas sledováním debila jak chytá motýla? Jak to má posunout děj k avizovanému boji o věž? Komplet celá epizoda scenáristický odpad a naprosto zbytečná podívaná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní píseň „The Days“ od Willa Foxe. (Duoscop)

Reklama

Reklama