foto

Daryl Mitchell

  • nar. 16.7.1965 (53 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Offer and Compromise
2012 Playback
2006 Spojenec
2002 13 Moons
Country Bears
2001 Černý rytíř
2000 Pooch and the Pauper, The (TV film)
Šťastná čísla
1999 Deset důvodů, proč tě nenávidím
Galaxy Quest
1998 Co se doma usmaží
1997 Bezzubí (TV film)
Quiet Days in Hollywood
White Lies
1996 Honička na playboye
Nejtvrdší zápas (TV film)
Seržant Bilko
1994 Cosmic Slop (TV film)
1992 Bumerang
Fly by Night
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
1990 House party

TV seriály

2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
...I Lose Myself (S04E16)
I Lose People... (S04E15)
MM 54 (S04E14)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Epizoda 24 (S05E24)
Epizoda 23 (S05E23)
Epizoda 22 (S05E22)
další epizody (38)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Mirror, Mirror (S04E10)
Hard Knock Life (S04E09)
Sins of the Father (S04E08)
další epizody (23)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Psanci (S03E07)
Plán útěku (S03E04)
další epizody (16)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Temná hodina (S02E09)
Se zlomeným srdcem (S02E07)
další epizody (15)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Ten, kdo mě hlídá (S01E07)
Nábor (S01E04)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Báječný život (S06E14)
2009 Brothers (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
2003 Eve (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Fertile Fields (S02E19)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 CinemAbility
2009 Life After (TV seriál)
2005 Nobody Wants Your Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace