foto

Omid Abtahi

  • nar. 12.7.1979 (40 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2014 Hoši z Abu Ghraib
2012 Argo
2011 Úkryt (TV film)
2010 Pleading Guilty (TV film)
Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
2009 Bratři
Can Openers (TV film)
2008 Ocean of Pearls
Poslední ukolébavka
Vesmírní opičáci
2006 Hlava nehlava

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Sonnie's Edge (S01E01)
The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 3: The Sin (S01E03)
Chapter 1: The Bounty (S01E01)
Američtí bohové (TV seriál)
The Ways of the Dead (S02E05)
The Greatest Story Ever Told (S02E04)
Muninn (S02E03)
další epizody (5)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
Lemon Scented You (S01E05)
Head Full of Snow (S01E03)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Varovný signál (S07E24)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Zaměřovač (S13E18) - a.z.
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (č. 21) (S02E09)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (10)
Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Říše snů (S06E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
Rudý tým (S04E18)
Griffinovi (TV seriál)
Turban Cowboy (S11E15)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Another Fine Navy Day (E06)
Skeleton Crew (E05)
Blue on Blue (E02)
další epizody (4)
V utajení (TV seriál)
Hello Stranger (S03E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
Griffinovi (TV seriál)
Meg v Paříži (S10E20)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
Věrný sobě (S01E04)
Čisté ruce (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Muž vejde do baru... (S08E14) - a.z.
2010 Nikita (TV seriál)
Resistance (S01E06)
Událost (TV seriál)
Protect Them from the Truth (E03)
I Haven't Told You Everything (E01)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
2009 Archer (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Transplantační jednotka (TV seriál)
The Kindness of Strangers (E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která pěnila (S04E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla či následky (S07E01)
Aliyah - Cesta (S06E25)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Should I Stay or Should I Go? (S02E04)
Mentalista (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Gnothi Seauton (S01E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gravesitter (S03E14)
Slam (S03E11)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Kód 16 (S03E08)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Underneath (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný, zlý a domina (S07E23)
2006 Hrdinové (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Home (S02E05)
další epizody (7)
2005 Tam někde (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S04E13)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2020 Disney Gallery: The Mandalorian (TV seriál)
Directing (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky