foto

Omid Abtahi

  • nar. 12.7.1979 (39 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2014 The Boys of Abu Ghraib
2012 Argo
2011 Úkryt (TV film)
2010 Pleading Guilty (TV film)
Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
2009 Bratři
Can Openers (TV film)
2008 Ocean of Pearls
Poslední ukolébavka
Vesmírní opičáci
2006 Hlava nehlava

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
Lemon Scented You (S01E05)
Head Full of Snow (S01E03)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
He Ke'u Na Ka 'alae A Hina (S07E24)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (10)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Luther Braxton (No. 21) (S02E09)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (10)
Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Říše snů (S06E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
Rudý tým (S04E18)
Griffinovi (TV seriál)
Turban Cowboy (S11E15)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Another Fine Navy Day (E06)
Skeleton Crew (E05)
Blue on Blue (E02)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
Griffinovi (TV seriál)
Meg v Paříži (S10E20)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
Věrný sobě (S01E04)
Čisté ruce (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Muž vejde do baru... (S08E14) - a.z.
2010 Nikita (TV seriál)
Událost (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 Archer (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která pěnila (S04E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla či následky (S07E01)
Aliyah - Cesta (S06E25)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Gnothi Seauton (S01E02)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Home (S02E05)
další epizody (7)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S04E13)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace