Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká bláznivá komedie o studentech, kteří se rozhodnou ztratit panictví nebo získat více sexuálních zkušeností za hranicemi USA v mexickém Tijuanu. Jejich cesta "za poznáním" je přivádí do různých komických, ale i nebezpečných situací. Po 24 hodinách se vrací domů "poučeni" a z chlapců se stávají opravdoví muži. (Golden Crown)

Recenze (31)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný film jak by se někomu mohlo zdát,ale samozřejmě nečekejte zázraky a něco extra zapamovatelného,ale u dnes stejně známých hvězd jako je Tom Cruise jsem viděl i horší filmy z jejich začínajících kariér.Hlavní bylo,že pro mě film nebyl nějak trapný a i sem tam jsem se zasmál.Takže celkově za mě 50% a tři hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohých ´´panických´´ komédií, ktoré sa rojili na začiatku 80. rokov. Sú takmer totožné, zmena je len v hereckom obsadení a vlastne to dá brať podobne, ako keď slávne PRCIČKY priliali do ohňa teen komédie hektolitry oleja a spravili renesanciu žánru. Niečo podobné tu bolo o viac ako dekádu skôr s PORKY´S. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Objektívne (po technickej stránke, hudobne, herecky) to až tak zlé nie je, v mojom hodnotení sa odrážajú hlavne veľké očakávania, bohužiaľ absolútne nenaplnené. Tešil som sa. Mám totiž rád teen komédie a predovšetkým tie z rokov osemdesiatych (hlavne teda Hughesa) a tie všetky ako také, majú jedno spoločné. Sú úplne iné, ako tie súčasné. No a pri Losin' It je problém práve v tom. Žiadna trápnosť, žiadne vulgarizmy, žiadny humor. Normálne neobdivujem kdejaké fekality, ale pri tomto filme by ma možno potešili aj tie. Je to totiž strašná, ale vážne že strašná nuda a horúci kandidát na výhercu ankety o najnezáživnejšiu a hlavne najnezaujímavejšiu teen komédiu všetkých čias. Prišlo mi, ako keby sa mi snažili znechutiť žánrové komédie tej doby a pri sledovaní ma neustále napadalo isté neobvyklé spojenie slov, na ktoré som myslel, že v súvislosti s teen komédiou v jej zlatom veku nikdy ani nepomyslím: Zlaté prcičky. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako teenage american high school comedy, ale pokračuje to spíš jako road trip s jediným cílem zasunout, takže čistokrevný předchůdce všech devadesátkových American pie a podobných kulišáren. Vtipů je málo, když nepočítáme stále se opakující vzorec "naši hošíci jsou slabí a všichni místní pánové si do nich zaboxují nebo z nich vytáhnou doláče". Marie Fronková asi nedostala na dabing moc peněz, protože VŠECHNY MUŽSKÉ DOSPĚLÉ postavy si střídají prakticky pravidelně větu po větě Pavlové Soukup a Trávníček. Což se naprosto nedá. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Losin' It je zábavná osmdesátková oddechovka, která je tady v tuzemsku neuvěřitelně opomíjená nebo ji vzhledem k roku vydání málo lidí zná, ale já musím říct, že jeden z prvních filmů Curtise Hansona s ještě absolutně neznalým Tomem Cruisem se náramně povedl. Hlavní postavy jsou dobře vybrány, každá má něco do sebe a ty vedlejší zase dostávají po celou dobu filmu dostatek prostoru, takže je to všechno krásně vyvážené a opravdu to celý film nenudí. Část "v baru" absolutně dokonalá ! A na konec taky ty hlášky. No mělo to všechno, co jsem od toho očekával. Lepší 3* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama