Reklama

Reklama

Teď ne, Broskvičko

(amatérský film)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalí kriminalisté Waloszek a Szarovski se po třech letech potkávají na pohřbu velice blízké osoby jednoho z nich, která byla zavražděna. Díky této smutné události začnou znovu pátrat po zákeřném vrahovi. Udělali ale osudnou chybu, šlápli do vosího hnízda. Pokračování úspěšného amatérského filmu Šest prstů v Zeleném, plného nových kuriózních charakterů, nečekaných zvratů, místního nářečí a meziměstské rivality. (Horrorwatch)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Šest prstů v Zeleném“ je film, který mě svým pojetím dostal a hodně se mi líbil. Snímek „Teď ne, Broskvičko“ je jeho pokračováním, které je pro mě horší. Neobsahuje tolik zajímavých scén a z hlediska krimi filmu mi zde v podstatě chybí napětí, které se po úvodu vytrácí a jen párkrát vykoukne. Je to škoda, protože Lukáš má rozhodně nadání pro komedii, ale napětí mu v prvním filmu šlo velmi dobře. ()

eraserhead666

všechny recenze uživatele

Komentář berte s rezervou, protože v tom filmu hraju (proto nehodnotím). Po horrorových zářezech různého ražení si Karviňáci řekli, že se trošku odreagují, pozvou pár Orlováků (protože bez nich by nedokázali nic) a zkusí něco jiného. Prostou, jednoduchou, ne zcela se vážně beroucí kriminální komedii. Jako výchozí bod vzali svůj první vážnější film Šest prstů v zeleném, jednoho fetišistického úchyla a natočili volné pokračování Šestiprsťáka. Důležité je, nečekat od filmu horror ani žádnou jeho odnož. Tentokrát o tohle opravdu nejde, jde jen o srandu a zkusit žánrově něco jiného. Asi největším záporem snímku je v první třetině trochu nepovedený, v některých případech až nepříjemně násilný střih a dějové prostřihy. Faktem je, že co si vybavuji, Horrorwatch company se k tomuto uchýlila poprvé a je holt třeba to ještě vychytat. Problém může snímek mít v okamžiku, kdy opustí hranice regionu. neboť teď má regionální konotace asi nejvíce ze všech Bulavových snímků, navíc (a to kvituji s povděkem a natrženou bránicí) si tentokrát nebrali servítky a dělali si srandu nejednou i přímo sami ze sebe a to nejen co do postav, ale i přímo herců. Na druhou stranu, neregionálního humoru tam je pořád dost. Mou čistě osobní subjektivní výtku bych směřoval k Lukáši Uhrinovi, protože začal normálně hrát a ztrácí to atmosférické kouzlo nehereckého "ňoumy". Klady? Směje se celé kino, tam, kde má. Lukáš a spol. jsou po technické stránce zase o krok dál. Jak vidno, trvá to, ale změny přicházejí, když se člověk snaží, zkouší a nebojí se. Tentokrát se jim poprvé podařilo utáhnout celovečerní stopáž, ten film prakticky nemá hluché místo. Tvůrci si berou k srdci kritiku a připomínky z předchozích snímků (zdravím Obituse). Takže? Broskvička je hlavně nevážný oddychový film, mezistupeň mezi předchozí a budoucí tvorbou Karviňáků (tedy doufám), taková pochvala, odměna sami sobě za tu práci, kterou za těch pár let odvedli. Miluju ty lidi, takže mou kritiku a pochvaly vůbec neberte vážně. Waloszek se Szarowským jsou masíři, docela se divím, že si těch dvou ještě nevšiml nikdo "od fochu". Ta dvojka si sedí jako kondom na pinďoura. Ale co je nejdůležitější: Tohle by se v Orlové opravdu nestalo. Chci více! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Díky tvůrcům jsem měl možnost shlédnout pokračování Šesti prstů v Zeleném. Návrat Waloszeka a Szarovskiho se tentokrát nesl hlavně v duchu černé komedie/krimi, takže jsem si musel coby fanda party (Horrorwatch) a jejich hororových amatérských filmů/snímků nechat zajít chuť – co se hororového žánru týká. Ukázalo se však, že jsem rozhodně nemusel litovat, protože tu na nás čeká celá řada humorných situací a hlášek, jak už u této party bývá zvykem. Hlavní dvojice bývalých detektivů dobrá jako vždy, Barbora Kosiecová jakbysmet (navíc jsem zjistil, že je fanynka Baníku Ostrava stejně jako já, takže má u mě plusové body k dobru a její úvodní hádka v kuchyni neměla chybu). Zahrál si tu malou roli i můj starý-známý Honza Vojtíšek, jehož tvorbu jak povídkovou tak časopis Howard mám rád, takže i po této stránce byla spokojenost. Takže mi nezbývá dodat: jen tak dál chlapci a děvčata, děláte mi radost!!! Ještě jednou díky Lukáši za možnost se na Broskvičku podívat :D ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Technicky pro mě rozhodně krok zpátky, třeba v porovnání s mým nejoblíbenějším Bulavovým filmem, Kostelníkem - zejména střih působí podivně, v úvodu trochu až náhodně (jakože špatné kousky filmu). Stejně tak většina dialogů je prostě... divná, působí často trochu jako hodně neumělá improvizace. Ale! Poměrně často jsem se i tak rozesmál z nečekaných zápichů, takže divné nedivné, prostě to nakonec jako komedie nějak funguje. Samozřejmě o level výš to zvedá přítomnost Eraserheada coby kozačkového fetišisty, a myslím přesně o tom takový lokální film je - čím víc známých ve filmu máte, tím víc se bavíte... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jestli má na něco Lucky Luke talent, tak na natahování filmu na celovečerní stopáž. Ikdyž i k tomu mu dobrejch deset minut chybí. Bohužel asi došly nápady. A to nemluvím o tom, že celej tenhle spektákl rozhodně nápady nesrší. Snažím se chápat co lidi vede k natočení takovýho movie a je mi jasný, že možnost zahrát si ve filmu a vidět svou držku na plátně je rádoby krůček k velké kinematografii. Tady jde spíš o skok. Ale rozhodně ne tím správným směrem. Kulometnej střih naprosto nesouvisejících scén na začátku byl snad jen chybou střihače, zbytek bych už připsal na vrub režisérovi. Banda neuvěřitelných neherců se křečovitě snaží vypadat cool a občas vystřihnout rádoby vtipný situace, který bohužel vtipný nejsou a navíc dějová linka značně pokulhává. Přemýšlím co posunulo děj nejvíc dopředu, jeslti to byl dementní hokejista, nebo ta mastná slutty blondýna. Sorry Luke, tohle se moc nepovedlo. 20% P.s: Lisa Ann je ve 42 trochu za zenitem. P.p.s: Griffine really? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o první snímek z karvinského studia Horrorwatch, který se natáčel na dvě kamery. (Luk80)
  • Kromě jedné výjimky byl ve scénách požíván skutečný alkohol, aby vše vypadalo co nejvěrohodněji. Jedná scéna se dokonce musela točit dva dny, neboť hlavní aktéři už nemohli rozumně komunikovat. (Luk80)
  • Kmotrem DVD byl na karvinské premiéře 30. května 2015 režisér, scenárista a producent Ivo Trajkov. (Luk80)

Reklama

Reklama