Reklama

Reklama

David Bowie - Heroes

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1977, 3 min

Recenze (8)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Tvorbu Davida Bowieho příliš nemusím, ale Heroes je velká výjimka. Zejména příběh, který se k ní váže (viz. Příběh písně) je ohromující. Zároveň ve filmu "My děti ze stanice ZOO" (jakožto zástupce z Bowieho koncertu) dokresluje atmosféru tak výrazně, že se píseň stává neodmyslitelnou součástí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukážka, ako sa interprét nemusí počas celého klipu ani pohnúť z miesta a napriek tomu je to atmosferické a unášajúce. Najumeleckejšia skladba Bowieho tvorby, ktorá sa aj v upravených verziách objavila v niekoľkých filmoch, napr. Godzilla (1998), Náhradníci (2000), či Moulin Rouge (2001). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa tu nedá hovoriť o nejakom vizuálnom skvoste, ktorý by ohuroval svojou majestátnosťou alebo trikovým prevedením. Ale to bol proste Bowie a 70te. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Videoklip k druhému nejlepšímu singlu všech dob není vůbec špatný, i když je značně minimalistický. David Bowie tam stojí v kouři v záři reflektoru a kamera se věnuje především jeho grimasám. K výborně provedené experimentální produkci písně se klip náramně hodí a nenudí. Song - 95%, Video - 70%, |Celkem = 82,5%| ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Na filmovým webu se musím oprostit od hudby, která je minimálně za 6 hvězd. Klip je ovšem spíš podprůměr, takže i na ty *** to prostě vytahuje hlas Mistra :-) ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že teď hodnotím podle kvality hudby, video jako takový je hrůzostrašná věc. On i sám Bowie je takový strašidlo, někde ve východní asii bych se bál, že mě za rohem ojede... ()

Reklama

Reklama