Reklama

Reklama

Češi na cestách

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle nebudou tušit, s kým ani kam pojedou. Nechte se i vy překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Budou to například někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a několik dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak si navzájem sednou? Bude docházet ke konfliktům, nebo si to pořádně užijí? V osmi dílech navštívíme společně s nimi blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (40)

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem galantní člověk plný taktu k ženám, seniorům a prostým lidem. Jak to tedy říci kulantně? TY VYPATLANÉ HNUSNÉ PRASNICE A VYPASENÍ IMBECILOVÉ V ÚCHYLNÝCH BIFOKÁLNÍCH BRÝLÍCH NÁM SICE DĚLAJÍ ZA ČÁROU OSTUDU JAK HROM, ale zase, jak podotkl Luděk Staněk na Streamu: rafinovaně sdělují migrantům, že k nám fakt ne. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Vždyť je to normální cestopisný dokument (sponzorovaný cestovkou) ve kterém je komentář prokládán záběry dvou "vyvolených" dovolenkářů... Nic tam nedělají, jsou jen na dovolené a pronášejí sem-tam nějaké plky kvůli kameře. Poroč tam jsou, k čemu? Vyjímečně hodnotím po prvním díle a nevidím důvod k dalšímu sledování. Trochu jako Ženy na cestách, jen tam ti účastní nemají tolik prostoru k opruzování svými moudry. edit: Nechal jsem se ukolíbat relativně neškodným prvním dílem... Po přetrpění dalších dvou dílů musím s hrůzou v očích a navštívenkou od psychiatra konstatovat, že to může být ještě horší... Ano, je to pokračování "úžasného dokumentu" Ženy na cestách a snižuji na "odpad". Jakýkoli jiný cestopisný dokument je lepší než tento degenerativně zmutovaný hybrid. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zatímco se všude vysílají různé mutace pořadu Syřané na cestách, my jsme do světa vyslali svou elitu - vykrmená čuňata bez vzdělání a obecného rozhledu. Tak, světe, dívej se, to jsme my, Češi. Thenk jů, wý zind a big šwajnen, wý is a stupído omylo, máme éčka, šit, jů nou, šu šu šu, wý letíme, das is amejzink end Ýtý telefonýrt nach haus. Naprostá špička televizní zábavy, deklarující svůj definitivní úpadek a dno cestopisné dokumentaristiky. Pět hvězd, jelikož takhle jsem se nám už dlouho nezasmál. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Slabší "cestovatelský" seriál, ale proč ho hned odsuzovat? Exim tours a ERV cestovní pojišťovna si pro Primu udělali pořad, vybrali cestující/účastníky zájezdu a jede se. Vetšinou to jsou jednodušší vypasení Čecháčci bez špetky znalostí a rozhledu, ale takový je každý druhý. K tomu komentář Vaška Vydry je taky děsivý a kvůli němu frčka dolů. Měl by si vzít příklad z noblesního komentáře Donutila s Bartoškou. Tak proč se na to dívat? No protože Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, tam už jsem byl a rád se podívám, kde jsem byl, a Zanzibar, Kapverdy, Dominikánská republika a Senegal mě teprve čeká, tak se podívám, jaké to tam je. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tvrdit, že úroveň pořadu je bůhvíjak skvělá, ale něco jsem si z něho přece jenom vzal. Nebudu se tu bavit o výběru jednotlivých účastníků a o jejich IQ už vůbec ne, ale já se bavil hlavně z cestovatelského hlediska. Rád jezdím každý rok poznávat nové krajiny i cizí kultury (ne nesouhlasím s migrační vlnou…) a i při sledování filmů se rád kochám prostředím, kde se natáčelo. Takže po této stránce bylo příjemné znovu vidět některé města,památky – ale jinak je/byl pořad vážně bída. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama