Reklama

Reklama

Bedeviled

Trailer

Pätica najlepších priateľov si po záhadnej smrti jedného z blízkych kamarátov nainštaluje neznámu aplikáciu. Tá ich pomerne jednoduchým spôsobom, založenom na komunikácii, dostatočne zabaví a dokáže priviesť na iné, veselšie myšlienky. Teda kým nedôjde k prvému kontaktu s nadprirodzenou entitou. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

honajz 

všechny recenze uživatele

Několik plus tenhle film má. Poměrně slušné herecké výkony, zajímavou myšlenku o tom, jak z těch telefonů všichni blbneme, slušnou atmosféru i hudbu, nějaké ty lekačky, a osobně mne potěšilo, že smrti studentů nejsou naturalistické, ale jen naznačené a divák si může ve své fantazii domýšlet, co se stalo. Z této oblasti tedy smrtící medvídek mne zcela dostal, a jednoznačně šlo o nejlepší scénu. Jinak ale příběhově nic moc - když už děcka zjistila, jak mizerná ta apka je, zkusí jeden z nich tedy demonstrativně telefon rozšlapat a telefon se zas hned sám opraví, ale nikoho nenapadlo si stáhnout kontakty a koupit si telefon nový, neposkvrněný? To fakt museli řešit takhle složitě? A starý telefon i s apkou hodit někam do jezera? Navíc zde vůbec nefunguje svět dospělých, a nevím proč. V jednom případě jsou manželé rozvedení, v jiném myslím otec zemřel mladý, jestli jsem dobře poslouchal, ale co ti ostatní? Domy jsou prázdné, študáci chodí z baráku do baráku jako by se nechumelilo, a nikde nikdo nikdy není. S profesory věc také nekonzultují, nezkusí třeba ani zajít za operátorem, že mají virus v mobilu, prostě nic. Schéma a námět strachu hodně připomíná Noční můry v Elm Street, ale celkově se svým strachům nikdo vlastně ani nechtěl postavit a čelit jim. A naštvaly mne dvě předposlední smrti, jak rychle byly odbyté. Celkově za slabé 3 hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pätica najlepších priateľov si po záhadnej smrti jedného z blízkych kamarátov, nainštaluje neznámu aplikáciu, ktorá ich pomerne jednoduchým spôsobom, založenom na komunikácii, dostatočne zabaví, ba dokonca vzhľadom k smutným okolnostiam, dokáže priviesť na iné, veselšie myšlienky. Teda spočiatku, kým nedôjde k prvému kontaktu s nadprirodzenou entitou, to tak rozhodne vyzerá ... Už útočil "FuckBook", Skype, teraz apka "Čsfd". Fantázia skutočne nepozná hranice, o tom nás presvedčil už "Nekonečný príbeh". Horor žáner si môže dovoliť čerpať za pomoci tématiky "z cesty", no problémom je, že nie vždy dokáže "upgrade-ovaná" či originálna myšlienka dostatočne zabaviť. Žiadny "Friend Request two" sa v podobe "Bedeviled", napriek solídnej kamere či všemožnej snahe kadejakými spôsobmi vystrašiť - nekoná. Ide skôr len o takú priemernú teen ducharinku s peknými dievkami zo strednej, ktorú pol českého i slovenského národa zjebe pod koberec. Už zajtra nebudem vedieť o čom to bolo, no s odretými kolenami tú tretiu nakoniec dám (zatiaľ) - 55% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Každá akce vyvolá reakci, bratři Vangové se tímhle vůbec neřídí a režisérsky neskutečně mizerně takto vedou herce. Když hlavní dvojici umřou poslední kamarádi, vůbec se to v ději neřeší a zbývající přeživší se spolu smějí a dělají, jakoby se nic nestalo a takových sraček je v ději bohužel strašně moc. Rodiče nikde, žádné řešení opravdu vážné situace od dospělých a celkově světa kolem, včetně konce kdy hlavní hrdinka v klidu někde studuje. Prostě neskutečný bordel, neukočírovaný a neuvěřitelně odbytý. Herci ve všech rolích stojej taky úplně za hovno, jedině dvě píchatelné kundy vás tak nějak vytrhnou z toho ochotnického hegeše. Přesto všechno je Bedeviled dobrý horor a to je mazec. Nápad je skvělej, atmosféra neskutečná a kadence lekaček nekončí a je infarktová. Hlavní bubák je dokonalej a u některých scén mrazilo jako prase. Výpravou, dramaturgií a režisérským vedením herců je to opravdu hodně, hodně blbé, ale za nápady, hororovou stránku a lekačky si to zaslouží metál. Rozporuplný film. který kdyby režiroval někdo zdatnější, mohl konkurovat první lize jako je Insidious a Conjuring. Debilní film, ale dobrý horor, těžko uvěřitelná kombinace. 55%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou krev či kreativní smrti, jelikož tady se umírá pouze ze strachu. No, já skoro umřel nudou. Úvodní titulky a následující scéna naznačovaly děsivou jízdu, ale bohužel. Hvězdu dávám za celkem dobré obsazení, hlavně za tu nádhernou, sexy bloncku (hezčí jsem snad ještě neviděl), která jakoby z kvalitního péčka vypadla a druhou za sem tam dobré strašení, ale to je všechno. Zbytečný TV Horor a pokud hledáte něco na tento způsob, doporučuji výborný německý Unfriend. 35% (239.hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokrok letí kupředu mílovými kroky a i bubáci jdou s dobou a tak se není co divit, že se do našeho světa snaží proniknout skrze zlotřilou mobilní aplikaci. Nicméně jakmile jsou tady, tak vyvádějí stejné prkotiny jako jejich ne tak vyspělí kolegové, takže bouchají, bafají a promítají svým obětem jejich nejhorší fóbie. Typická teenagerovská jednohubka se všemi pozitivy a negativy, která daný žánr nabízí. Bohužel tady převládají ta negativa ať už v podobě nepříliš zdařilých lekaček, vizuálu hlavního záporáka či plonkové atmosféře. Herecky mi to sedlo tak napůl, ale musím aktérům přiznat, že ani jeden z nich mi nebyl vyloženě protivný. 30% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama