Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak byl jsem na to dost zvědavý, nebudu lhát, akorát jsem se bál, že z toho vypadne typický tupý slasher - a ono že jo. Rozjezd to mělo celkem slušný, ale pak, jako by tvůrcům došly nápady, to začne vykrádat co může, něco si vezme z Nezvratného osudu, syžet připomene Zmeškaný hovor, pak tu máme nějakého toho ducha/démona a jelikož se jedná o horor pro puberťáky, přidáme nějakou strašně vtipnou postavu, tady konkrétně potetovaného kněze, který evidentně ani v Boha nevěří a Bibli bere jako fantasy četbu. Ha ha ha. Jinak ostatní postavy tu nelezou na nervy, ale stejnak je to jedno, protože kdo umře a kdo ne, odhadnete poměrně jednoduše. A co ještě nesmí chybět ve správném klišovitém hororu? No jasně, ten typický konec, kdy zlo přemůžou, ale ono se stejně vrátí! To už mě nepřekvapí, to mě spíš naštve. Důvod, proč ten duch vraždí skrze tu aplikaci je stupidní a ani moc nedává smysl a pokud mi to neuniklo - od jisté chvíle to začne být celkem nuda - napadlo někoho z těch štduáků tu aplikaci odinstalovat? A když byli u toho hackera, proč se nepokusili tu aplikaci nadobro zničit? Ne, místo toho si jenom přepíšou data smrtí, inteligenti. A ten hacker by to evidentně uměl... Ale co zde budu všechny ty nelogičnosti vypisovat, prostě se nejedná o žádné překvapení, jakým pro mě byl americký remake Zmeškaného hovoru, tohle je prostě odreagování pro mladé, na které člověk rychle zapomene. A myslím, že Justin Dec od toho filmu ani víc nechtěl. 2* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Reklama

Akira777 

všechny recenze uživatele

Sednu si k filmu, čekám na spoustu dobrých scén a skvělou atmosféru, pepsi jsem si nekoupil a popcorn nemám rád. No ne že bych si film úplně neužil, ale mohl by někdo z obuškem hlídat uvnitř kin? A dát po hubě každýmu kdo začne mluvit, takže to ruší ostatní. Šel jsem na to s kamarádem a odcházeli jsme naštvaní, film bychom si asi více užili, kdyby každou scénu nekomentovali dvě babky a dvě puberťačky. Byl jsem vždy rád za lekačku, protože to aspoň na chvíli přerušilo ty komentátorky. Tolik k mému zážitku v kině. A teď k filmu, celkově podle mě nejde o špatný snímek, celkem jsem si užil některý scény, démon vypadal celkem líp než sestra a hlavní mužská postava byla sympatická, hlavní hrdinka a její sestra taky, herci hráli celkem obstojně. Byli tam i celkem příjemné humorné scény, i když ty jsem si neužil jak bych chtěl. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Taky byste neodolali a nainstalovali si aplikaci, která vám předpoví přesný čas smrti a dokonce své slovo i dodrží? Protože já rozhodně ne a ani nemám odvahu se podívat, jestli se někdo nesvezl na popularitě a nevytvořil ji i ve skutečnosti, leč zřejmě bez účinků. I když… člověk nikdy neví! Ale vraťme se do fikce, která v tomto případě působila jako něco mezi Nevratným osudem a Kruhem, šmrnclým humorem z Všechno nejhorší. Co z toho vzešlo? Hrozná šaškárna! Už jen, že se tu objevil třeba kněz, co poslouchá rap a je velkým fanouškem komiksů? Tak... asi tak absurdní. Ústřední nápad dobrý, film sršel až masochistickým nadhledem a humorem, ale ve výsledku působil strašně hloupě. Což o to, lekačky byly promakané a člověku z nich až mrazilo, nicméně se na nich nedá stavět úplně vše. Nedozvěděli jsme se vlastně nic, aplikace zůstala v rukou démona a závěrečný zvrat hovoří sám za sebe - že se vám podaří prolomit jednu verzi neznamená, že nedojde k aktualizaci a máte po ptákách! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vlastne, dostal som približne to, čo som aj čakal. Treba uznať, že námet je snaživý, aj keď je tu jasná inšpirácia kopcom podobných záležitostí. No ide s dobou - apka, ktorú keď si stiahneš, tak sa dozvieš kedy presne zomrieš. Neviem síce či je nutné takéto niečo vedieť, no príbeh k tomu nebol celkom od veci. Aspoň nenudil a celkovo sa pozeralo príjemne. Čo vadilo boli hororové prvky, najmä z pohľadu bubáka. Ten teda nebol bohviečo - akési vrece na hlave a hnilé zuby k tomu. Chcelo to niečo "chytľavejšie". Tiež ľakačky fungovali iba chvíľu - najväčší problém bol v tom, že boli hrozne predvídateľné. Čiže hororová stránka dosť amatérska, no ako oddychovka to nikoho neurazí. Priemer. 60/100 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)
  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)

Reklama

Reklama