foto

Kate Orsini

  • nar. Talladega, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Moving Romance (TV film)
Mississippi Murder
2016 A Week in London
Bedeviled
2015 Despair Sessions
Reversion
2014 The Nurse
2012 Cupid (TV film)
2011 Till You Get to Baraboo
2009 Babysitters Beware
2008 Dark Reel
Next of Kin
Wednesday Again
2007 Callback
2005 Alex and Ro
Rail Kings
Welcome to Earth
2004 Gargoyl
2003 Puppet Master: The Legacy

TV seriály

2012 Nashville (TV seriál)
2011 Chemistry (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krvavý pohled (S06E18)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Next of Kin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace