foto

Kate Orsini

  • nar. Talladega, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Week in London
2018 The Honor List
2017 Holka na stěhování (TV film)
Mississippi Murder
2016 Bedeviled
2015 Despair Sessions
Reversion
2014 Zlo v srdci
2012 Cupid (TV film)
2011 Till You Get to Baraboo
2009 Babysitters Beware
2008 Dark Reel
Next of Kin
Wednesday Again
2007 Callback
2006 Hell Hath Blue Skies
2005 Alex and Ro
Rail Kings
Welcome to Earth
2004 Gargoyl
2003 Puppet Master: The Legacy

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Knock Down (S11E20)
High Society (S11E13)
2019 Marisa Romanov (TV seriál)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nejhorší den (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Third Wheel (S16E04)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Six (S03E02)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zamrzlý případ (S09E21)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Chemistry (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Conduit (S04E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Awed Couple (S07E08)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vejce nadivoko (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krvavý pohled (S06E18)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Next of Kin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky