foto

Brandon Soo Hoo

  • nar. 2.11.1995 (23 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2016 Bedeviled
Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
Way to the Rebellion
2015 Everything Before Us
2014 Terry the Tomboy (TV film)
2013 Enderova hra
2009 G. I. Joe
2008 Tropická bouře

TV seriály

2018 First World Problems (TV seriál)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Dark Side of the Sun (S03E10)
Matanzas (S03E09)
Rio Sangre (S03E08)
další epizody (7)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Santa Sangre (S02E10)
There Will Be Blood (S02E09)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
další epizody (9)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Take (S01E10)
Boxman (S01E09)
La Conquista (S01E08)
další epizody (9)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Incredible Crew (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Piss & S**t (S01E01)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Komunikační studia (S01E16)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Společenská pohroma (S04E03)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace