Reklama

Reklama

Špinavej kšeft

  • Francie Un petit boulot (více)
Trailer

Jacques žije v malom meste. Všetci miestni obyvatelia sú na mizine, pretože ich hromadne prepustili a miestnu továreň zatvorili. Priateľka od neho odišla a dlhy mu narastajú každým dňom. Keď mu miestny mafiánsky boss navrhne, aby zavraždil jeho ženu, Jacques ponuku ochotne prijme. (TV JOJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

ElGrantorino 

všechny recenze uživatele

Tohle si pusťte, až se vám začne všechno sypat a budete mít pocit, že už to nemůže být horší. Pak se můžete skvěle bavit myšlenkou, že by to mohlo vést tak neskutečnými situacemi, do jakých se dostává sympatický Romain Duris, který by hrozně rád byl prostě jenom v pohodě bez ohledu na situaci. Opět klasický skvělý francouzský humor, dialogy a propracované postavy. Děj se valí nečekaně kupředu a vy jste zvědaví, jak tohle dopadne. Příjemných i nepříjemných rovných sto minut, které nedostanete chvíli z hlavy a chvíli o tom budete přemýšlet, jak to asi doopravdy vypadá v situaci, do které se může člověk dostat, když ho okolnosti donutí skutečně řešit neblahou situaci neobvyklými metodami, ale nemá moc na vybranou. Bavila jsem se výborně, určitě se na tohle ještě jednou podívám někdy. ()

VincentB. 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštny film. Docela laxné chovanie hrdinov. Chýba poriadna línia vyšetrovateľa (čo väčšinou pri príbehu so zabijakmi býva). Je to také plávanie na vlne. Jacques je bystrí a maximálne flegmatický. Pôsobí až zadumane. Ale tento film má niečo doseba lebo diváka nenapadne ho nedopozerať. Je tým asi to, že nik tam nie je jednoznačne zlí ani dobrí. Dávam 70% ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul,aniž bych o něm cokoliv věděl.Prostě jsem to střelil a udělal jsem dobře.Já se osobně třikrát zasmál,protože humor to má,ale nemůže sednout každému,tak jako vždycky.Romain Duris bavil a celkově příběh mě upoutal,ačkoliv byl prostě jednoduchý.Vlastně rozprávky s mafiánem Gardotem byly skvělé.Doopravdy jsem nečekal,že i tvůrci neudělají z jedné holky to,co snad musel čekat každý.Snímek prostě jede na své vlně a nedělá předsudky jako většina,což je osvěžující a nevadí ani,že celý film jde vlastně na ruku nájemnýmu vrahovi jako postavě,která je kladná.Hlavně to chce tlumič.85% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná komédia s takmer bezďáckym vrahom, ktorý žiletku nevidel od minulého storočia. Keby pridali väčšiu nálož vtipov, určite by ten film vystrelil do červených čísel, ale nie všetko sa podarilo. Každopádne na film, čo v podstate nemá nejakú mega pointu a lacnejší formát veľmi silné tri hviezdy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Špinavej kšeft je taková průměrná francouzská komedie. Nebudete u toho řvát smíchy, ale místy je to vtipné a méně uveřitelný děj vyvažují velmi příjemní herci. Já osobně měl trochu problém s uvěřením tomu, kterak chasník po prouštění z továrny se nájemným vrahem stane. Jasques totiž ke všemu přistupoval naprosto bez emocí, prostě zabít. A i když se občas zakecal, po nějakých výčitkách ani ň. prostě práce. U vrahouna z povoilání co tímto živí od mala bych to čekal, od normálního čtyřicátníka nikoliv. Ale celá tahle komedie klouže po hraně černého humoru a tak tomu lecos odpouštím. Tři rány bajonetem! * * * ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama