Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nápaditý scífko, přesně ten typ, kterej miluju ze všeho nejvíc. Nejsem přes to žádnej odborník a proto si nechám milerád naservírovat cokoli a rád tomu uvěřím, alespoň na těch 90 minut. Krásně svižnej průběh, žádný velký obkecávání a scénárista vytahoval jeden trumf za druhým. Copak to není občas krásný, vyfantazírovat si něco takovýho a minimálně takhle obstojně to odprezentovat? Koukat s otevřenou pusou a dávat si jednu a jednu dohromady, jsem nadšenej. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé a v podstate aj veľmi originálne a nápadité. Takže v podstate skutočne veľmi milé prekvapenie, teda až na tie herecké výkony, ktoré boli naozaj veľmi priemerné. Koncept časovo izolovanej jaskyne, kde trvá jedno ročné obdobie jednu sekundu, bola fascinujúca. Aj keď to malo zopár logických trhlín, ale celkovo ma táto idea dosť nadchla. Možno sa s tým dalo ešte o kus viac pohrať, aby to malo ucelenejší kontext (tak ako napr. v Interstellar), ale na také niečo asi nebol dostatočný rozpočet a ani priestor. Obrovská škoda tých slabších hereckých výkonov, nevýrazných postáv, emočnej jednotvárnosti a až príliš prostých dialógov. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Profesor archeologie Hopper se snaží zjistit osud hippísáků, kteří se ztratili v 70. letech. Konečně najde jejich dodávku a půjčuje si lezeckou výstroj. Po dvou dnech začnou studenti Jackie a Taylor organizovat soukromou záchrannou expedici, protože se po profesorovi slehla zem... Nenápadný sci-fi film, který nabídne příběh, který dokáže překvapit. Tvůrci mohli zvolit méně spoileroidní názve jako třeba Tajemná jeskyně. Za málo peněz nabídne snímek docela dost muziky. Nebránil bych se pokračování, které by sledovalo příběh z jiného úhlu pohledu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Mankote, to zas bylo něco... Nezajímaví studenti jedou hledat profesora, který uvízl někde v jeskyních. Těch studentů je pět a dva vypadají, jako kdyby vypadli ze základky a jeden kluk víc jak 12 tam fakt mít nemůže... Do toho říkají nějaké hlášky, mají miliardu světel a nejmladší si točí na kameru vlog... No a pak čtyři z pěti jdou do té jeskyně a tam asi půl hodiny chodí a nic se nestane. Když už něco přijde, tak se z toho stane kombinace Pádu do tmy (ale místo kanibalů tu máme neandrtálce) a Dark Space a je to celé na smích. Voják z budoucnosti proti neandrtálcům z minulosti. Pane bože. Jako jo, on by to promíchání různých dob nebyl úplně blbý nápad, ale to by tu musel být schopný scénárista a to tady rozhodně není. Tam bylo logických děr, že to ani možné není... A to to ještě bylo celé nudné. No a pak tu je ještě happy end, ale ten je tak happy, že jsem se tomu musel smát. Jak tam našli ty rodiče... No nic, je tam znát nízký rozpočet, ale taky i snaha vytvořit z toho něco, takže jedna hvězda za snahu a druhá za to, že některé nápady by v jiném filmu fungovali celkem zajímavě. Ale jinak tuhle připitomělou pohádku hodnotit nemůžu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno