Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jestli jste někdy chtěli zkusit LSD, už nemusíte, stačí se podívat na tenhle počin. Chvílema jsem fakt nestačil zírat, co se to přede mnou děje, jaký asi byly asociace tvůrců a co všechna se dá zkombinovat dohromady. Musím uznat, že nápadů (a zajímavých) je tam fakt hodně, myšlenka zajímavá, trošku horší je to se zpracováním. Chtělo by to asi větší rozpočet a zkušenýho režiséra, pak si troufám říct, že by to mohla být dost slušná podívaná. O úplným závěru filmu ani nemluvím, to je průser. Začátek filmu je slabší, dost narychlo se seznámíme s pubertální partičkou, bloncky jsou pěkný (a klasika, musí mít na sobě upnutý tílečka), ale to je tak všechno, herecky taky není o co stát. Mám z toho rozporuplný pocity a nějak si říkám, že i ty 3* jsou s odřenýma ušima. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jo, malý rozpočet je na tom vidět hodně, ale kurva! Ponce de León se musí radovat a hlavně já se raduji, protože vidět takovou várku chytré a originální sci-fi, se podaří jednou za uherák. Chápu, že ne každému to asi sedne, ale mě se to trefilo naprosto dokonale a celou dobu jsem na to fascinovaně čuměl. 100% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré scifi za relatívne nízky rozpočet. Práve na to aký bol nízky rozpočet sa celkom dobre pozeralo na vizuálnu stránku celého filmu. Dej už trocha pokulhával ale na druhej strane ho posúvalo dopredu herecké obsadenie kde hlavne ženské osadenstvo stále celkom za to. Finále bolo trocha očakávateľné ale ako kratochvíľa film funguje výborne a ako aj v minulosti ak človek nemá veľké očakávania dostane sa mu dobrého zážitku. Ak však očakávate niečo čo ste nikdy nevideli alebo niečo čo bude mať hĺbku tak na tento film rovno zabudnite. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na nezáživnou blbost s ne zrovna sympatickými teenagery, ale jakmile začne jít do tuhého, začnou scénáristé na diváka sypat nápady. Námět atraktivní, provedení ve výsledku béčkové, ale i s tím relativním málem jsem dostal zatraceně hodně muziky a nepustilo mě to až do konce. Není to složité, ale rozhodně to také není vůbec hloupé sci-fi. I ti herci si v rámci možností nakonec docela sednou. Ve vysokorozpočtové a ještě více rozpracované verzi bych si to nechal sakra líbit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nečakal som také príjemné prekvapenie. Originalita nápadu a zaujímavá hlavná myšlienka sa tomuto snímku uprieť veru nedajú. Možno keby to ešte bolo celé rozvinutejšie a zápletka trocha prepracovanejšia. Ani technická stránka nebola najhoršia, samozrejme, keby sa do toho nalialo ešte trocha peňazí, výsledok mohol byť lepší. Ale aj takto som spokojný, lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)

Reklama

Reklama