Reklama

Reklama

Another WolfCop

  • Kanada WolfCop II (pracovní název) (více)

Lou Garou (Leo Fafard) je policista, který si rád užívá radostí života v podobě alkoholu a žen. Kromě toho je ale také vlkodlakem a samozvaným ochráncem městečka Woodhaven. Když však do Woodhavenu přijíždí egoista a byznysmen s plánem znovu otevřít místní pivovar, začít zde prodávat své pivo a vybudovat novou hokejovou halu, nikdo netuší, že se za jeho na první pohled dobročinností skrývá jiný plán. Lou je tak společně s přáteli postaven před další případ, který ohrožuje jeho město. (BraceGirdle)

(více)

Recenze (22)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhý Wolfcop trumfl svého předchůdce co do bizarnosti, bláznivosti a černohumornosti, přičemž jeho míra stupidnosti se znatelně navýšila. Některé scény a narážky mě pobavily, avšak převažovaly spíše wtf-scény, u nichž jsem si říkal, že tvůrci museli být nejspíš sjetí "na měsíčním prášku". Rozhodně se jedná o nevídaný žánrový mišmaš a bizár v jednom, u něhož mě trochu zamrzelo nevyužité cameo Kevina Smitha. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vizuálně méně zdařilé než první WolfCop, baví ale přibližně stejně. Lou Garou, co se jen tak nemíní vzdát svého oblíbeného alkoholu, je již plnohodnotným vlkodlačím policistou, který pracuje na dvě směny - přes den jako policajt, v noci jako vlk. I když se ho šéfová snaží držet pod zámkem, Lou to občas nevydrží, uteče a zasáhne. Šéfové Tině tak často zachraňuje život. Pokračování více rozvíjí myšlenku mimozemšťanů - ještěřích lidí. Z nic netušících lidí se stávají inkubátory, odkazy na Vetřelce a možná Total Recall (1990) beru jako plus. Nepřehlédnutelná je satira mířící na reklamu, která se snaží ovládat naše životy a podporovat stádnost. A kromě vlkodlaka se objeví i vlkodlačice! Vlkodlačí sex je pěkná divočina. Závěrečný hokejový masakr jistě potěší každého splatter fanouška. Zábavné a nenáročné. Hudba mj. Twisted Sister, Gowan, Thörax, Public Animal. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kanadské mestečko Woodhaven je opradené legendou o policajtovi, ktorý sa dokáže zmeniť na vlka a bojovať so zločincami. Keď do mesta príde businessman Sydney Swallows a začne pomocou občanov mestečka, ktorým ponúka svoj chutný nápoj, plniť svoj diabolský plán, je na čase, aby legendárny policajt ožil a začal si plniť svoje povinnosti. - Sequel k päťhviezdičkovému Werewolf hororu WolfCop som s nadšením očakával a konečne som sa dočkal. Opäť ide o intenzívnu a hlavne zábavnú jazdu, ktorá mi velmi sedela. Lou Garou je stále vo forme a tentokrát sa musí postaviť trochu inej forme zla, ktoré sa v jeho teritóriu ocitlo. Gore je velmi podarené a našťastie sa tu s ním nešetrilo. Masky sú špičkové a hlavne sú všetky praktické, čo už sa dnes vidí len málo. Nechýba ani výrazný old school soundtrack. Vďaka krátkej stopáži všetko ubieha svižne. Ten obraz kanadskej spoločnosti je tu tak výrazný, že to ani nejde neužiť si. Pivo, koblihy, bitky na lade, krásne ženy, sneh a namakaný prízvuk z toho robia vynikajúci zážitok, ktorý je ešte viac upevnený tým, že sa táto časť odohráva počas Vianoc. To je aj dôvodom, prečo si tento horor spolu s prvou časťou v tomto období pozriem znova a podla toho ako sa vyvinie tento rok v oblasti hororu a ako to bude na seba nadväzovať možno hodnotenie posuniem vyššie. Ale na tú scénu so sexom dvoch vlkodlakov tak skoro nezabudnem. Sekvencia po skončení titulkov je dôkazom, že toto nie je posledný prípad, ktorý tento poctivý policajt riešil, takže sa už teraz nesmierne teším. + herec z Final Destination 2 + herečka z Stake Land II ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Většinu času ryzí plnotučné pětihvězdové béčko, škoda že v hokejovém závěru trochu ztratí spád, takže 4,49*. Ale velká spokojenost ve všech směrech, Wolfcop a jeho parta přitvrdili na humoru, nechutnostech, krvavostech i bizarnostech. Přitvrdili i reptiliáni a proti našim hrdinům nasadili mj. opravdu mimořádné monstrum, železného dědka v přilbě a svářečských (nebo slepeckých?) brýlích, produkt fúze mimozemského know-how s pozemskými výrobními prostředky, geniální postava a skvělá scéna ve strip baru. I okultistická catwoman v sexy kožených kaťatech byla fajn, škoda že nesexovala ve své lidské podobě, ale ať si taky trochu užijou i zoofilové, proč ne. A pobavilo mě šňupání Měsíce, parádní úlet. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

O tomto som hovoril, tvorcovia Wolfcopa si naozaj vzali k ľadvinám všetky moje pripomienky a stvorili pokračovanie ktoré je väčšie, akčnejšie a bláznivo dementnejšie/dementne bláznivejšie. Hneď na úvod scéna s kamiónom kde nechýba ani bazuka a potom musí Wplfcop s parťákmi riešiť problém s reptiliánmi ( v poslednom čase používam nejako často výraz reptiliáni, snáď neovládajú aj mňa... ) ktorý prišli na spôsob ako sa rozmnožovať votreleckým spôsobom pomocou infikovaného piva, po ktorom lezú ľuďom z brucha maňuškové potvory čo vyzerajú ako žabiak Kermit. Tempo je svižné, humor ležérne idiotský ( chlap s holým zadkom ležiaci pod tabuľou s názvom mesta, prdli-šmrdli na druhom konci vysielačky, trocha akútneho prdenia... ) a scéna sexu s vlkolačou sexicou so šiestimi prsiami sa stane legendárnou. Jediné čo režisér fakt nevie je točiť akčné scény pri ktorých si človek stále hovorí že sakra smrdia premrhaným potenciálom množstva nápadov do nich vložených. Vlkolak šňupajúci strúhaný mesačný kameň a masakrujúci kosou hokejistov, tank riadený wrestlerskou mužatkou či vráskavý santusácky cyborg v striptízovom bare, to všetko by mohlo byť absolútne úžasné keby sa trochu posnažili s choreografiou a kamerou. Ale určite chcem trojku ( ostatne, záporák ubzikol ), Wolfcop má na to ešte prikúriť pod kotlom. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Plakát k tomuto filmu je parodií na plakát k filmu Cobra (1986). (Fenk)

Reklama

Reklama