Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Toxíka je o dost delší než jednička, ale utekl mi stejně rychle. Opět jsem se hodně bavil. Tentokrát zavedou Toxíka cesty mimo Tromaville a to až do Japonska, kde likviduje zlo za pomoci svého mopu ještě vtipněji, než v jedničce. (Japonská zeleninová polévka z Japonce asi nikde jinde k vidění není). Bojové umění je zde spíš k smíchu a překvapilo mě, že zde hraje M. J. White, který zde má jen malou roli, ale i ta hodně pobavila. Taky se zde vyskytne jeden zřejmě rybí posluhovač hlavních záporáků. Stejně jako jednička obsahuje filmek spoustu krve, brutality a parádních levných efektů, které si na nic nehrají a pobaví. Opět film asi moc lidem nesedne, ale mě se líbil hodně a dávám mu 86% :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z Melvina se stal po kontaktu s toxickým odpadem hrdina fungující na bázi např. Supermana nebo Spidermana. Pomáhá nevinným lidem a čistí město od zla. Určitě se nemůže srovnávat ani z jedním z uvedených filmů, ale pár podobných prvků zde najdeme. A co z filmu dělá zábavnou podívanou? Tak hlavně způsoby, jak se Melvin vypořádává z gangstery. V tomto dílu vám ukáže, jak se připraví kvalitní polévka se všemi ingrediencemi, zahraje si basket s liliputem atd. Co se týče herců, budu trochu skeptický. Oproti jedničce se hodně zhoršili a jejich výkony se mi moc nelíbily. Trochu mi připadalo, že nejsou zcela normální (ale tak kdo je, když pracuje pro Tromu). Melvinova dívka se oproti jedničce taky hodně změnila. Z plaché dívky se stala poněkud retardovaná sexbomba. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White VS Toxický mstitel? Tak to jsem musel vidět za každou cenu. No co k tomuto filmu napsat. Je to docela zábavný béčko, který neurazí ale ani nenadchne pokud nepočítám ten epickej battle :-D Oproti jedničce je to delší, ale i slabší. Počet vylitýho kečupu je stále slušnej, ale je to taková ta jednohubka, kterou už podruhý vidět nemusím a za pár dní nebudu vědět o čem to bylo...kromě toho souboje, na ten nezapomenu nikdy :-D ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně mě ani tento díl, stejně jako jednička moc nebavil. Vtipný mi to nepřišlo, spíš trapně vtipný ... prostě jsem se moc nezasmál, sexu ještě míň než v jedničce, gore taky v podstatě jen na začátku filmu ... Jako by od půlky filmu tvůrci ztráceli dech a je to prostě nuda. Sice líp filmařsky zvládnutý než jednička, ale nic extra. Každopádně zas o krůček blíž ke geniálnímu Teror firmeru ... ()

melkor323 

všechny recenze uživatele

Toxický mstitel je jeden z najrozporuplnejších filmov, aké som kedy videl. Uplne ho vystihuje hodnotenie 50 percent. Polovica ľudí ho celkom žerie, druhá polovica absolutne zatracuje. Ale preboha, nemohol by som mu dať odpad..... Zosumarizoval by som to asi takto: Je to taká krávovina, až je to dobré.... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)
  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama