Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Slabý  Equalizer  v podání Antonia Banderase, který vypadá na první pohled  jako Ben Affleck. Fajn je to oddechovka, takže proč si zatěžovat hlavu akorát náš hrdina jezdí na čtyřkolce a profesionální padouch ho není schopný trefit. To mi hlava nebere. Ben Kingsley říká: Pošlete tam ty nejlepší lidi🤣 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama