Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Až takové peklo jak tu píší ostatní uživatelé, to nebylo. Na béčkové poměry v současné době to ještě ušlo. I když to nebylo nic extra, dalo se z toho vyždímat ještě víc. Tento příběh je už dost ohraný. Záporáci byli dost slabí, akce nic extra. Jen když nastoupil na scénu Banderas tak se tu pár zajímavých akčních sekvencí našlo, především ve finále. 3* dávám proto, že to bylo celkem zábavné. Nenudilo to, ani to nebylo moc trapné. Na nic si to nehrálo. Výplachová blbůstka, která mě vcelku zabavila. Víc se v tom hledat nedá. Objektivně je to tak na 2*. Já byl ale nejspíš pozitivně naladěn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to nadejne prestrelkou pri prepadnuti konvoju, ale potom sa film presunie do Kauflandu a namiesto beckovej variacie na Die Hard nas caka infantilna kopia Home Alone. Takze namiesto regulernych akcnych scen sledujeme ako parta nesikovnych securitakov likviduje elitne komando imbecilov vdaka tragikomickym pascam. Je to skoda, lebo ked obcas dôjde aj na nejaku tu prestrelku alebo bitku, tak je to natocene celkom dobre. Technicka stranka je v poriadku a film nepôsobi podfinancovane. Ale bohuzial sa v nom deju strasne hluposti a vsetky postavy su otravne natolko, ze im prajete smrt. Banderas je ako hlavny hrdina cely cas zamraceny a Kingsley sa ani zdaleka nepriblizuje slizkosti Alana Rickmana z Die Hard. Film mal potencial byt devätdesiatkovym pohodovym beckom ale namiesto toho to je infantilna otravna zlatanina. 3/10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama