Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V maximálním hodnocení mi poněkud brání nešikovně překombinovaný scénář - obě dvě části zápletky, tedy s Emmou&Rohanem i s Abby, jsou hodně průhledné. A nepovedl se moc ani konec, respektive já bych si ho představoval úplně jinak, přímočařeji, a ne jako ironizující a lehce moralizující satiru. Ovšem první polovina filmu je brutálně zábavná, přesně můj šálek komedie. Jen kdyby tak tvůrci v tom samém duchu pokračovali až do finále. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sprvoti sa zdá, že sa bude "Scare Campaign" uberať duchárskym smerom. Chvála bohu, že sa tak nestalo, lebo počiatočný úvod pôsobí tak lacno, až som miestami prepadal dojmu, že šmariť odpad nebude až tak náročné, ako som sa domnieval. Našťastie, jedná sa o slušne spracovaný "exploitation" s vydarenými, krvavými gore scénami, ktoré potešia nejedného "fanúšika" násilia. To či má scenár nejakú hlavu aj pätu, to už je druhá vec. Ja osobne nijak pobúrený nie som, vyslovená "pičovina" to nie je, dá sa nato bez problémov pozerať, pričom pomerne solídnu prácu odviedol i soundtrack, ktorý určitým pasážam dodáva ten správny šmrnc. Taktiež bolo pre mňa príjemnou zmenou sledovať film iba 80 minút, nakoľko posledné vzhliadnuté prekračovali 150. Zbehlo mi to ako voda, no a vďaka rozuzleniu si odo mňa táto malá hra na "mačku a myš" nakoniec prekvapivo odnesie hodnotenie slabších štyroch prasiatok - 69% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Filmaři natáčejí reality show, ve které sehrávají habaďury skrytými kamerami na předem vytypovanou osobu. Nečekaně se projekt v průběhu zvrtne, když se na scénu dostává podobný štáb. Slasher se rozjíždí velmi vlažně, nikterak originální není, ale nedá se upřít snaha tvůrců, neustále vymýšlet sympatické zvraty a kličky, které překvapivě fungují. Určitě se to dalo pojmout i jiným způsobem a závěrečný efekt mohl vyznít lépe. Naštěstí se pořád něco děje, někdo někoho porcuje a gore scény jsou top. Rozhodně s touto tématikou povedenější kousek.......6/10 ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo obrovský australský překvapení. Hned od začátku to mělo spád, nic se extra neokecávalo, hned se šlo na věc. Povedená show, která nutně potřebuje novej náboj a zvrtne se to v absolutní mordor. Můžu s klidem říct, že jsem čekal, kdo za tím vším stojí, což nám i konec potvrdil, ale i tak tam bylo dost zvratů, který překvapily a to dost mile. Gore bylo výborný, žádná amatéřina, až ten konec lehce polevil a můžeme si jen domyslet, co se asi stalo, ale já vřele doporučuju. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Přesně jak řekl jeden můj dobrý parťák: "Vůbec nic si o Scare Campaign nečti, nic víc si o něm nezjišťuj, dokonce nečti komentáře a budeš příjemně překvapen." Dal jsem na něj a myslím, že ten pacholek měl pravdu! Tudíž pojmu svůj komentář úplně stejně a aby jste si vychutnali tenhle horor v plné parádě, tak udělejte to samé. Můžu snad jen říct, že se to nejdřív jeví takto, pak je to najednou takovéhle a přitom je to takhle. Haha, vím, zní to na hlavu. Každopádně film má sympatickou stopáž a plyne sám od sebe, takže se není třeba bát nudy. Zábavný a nápaditý kousek. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama