Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná bubušou se změní v krvavou lázeň, jenže divák postupně zjišťuje, že tvůrci si s ním hrají víc, než s herci TV série. Tedy po druhém zvratu je už asi většina diváků podezíravější, a tak je postupné směřování nezaskočí. Na druhou stranu je otázka, zda konec filmu je skutečným koncem, jelikož ten prozíravý pohled jakoby říkal: hele, já vím! Hodnotím místy napínavou atmosféru a mordy, ať už domnělé, nebo skutečné. Krev, krev, nůž co vyjede ústy a nechybí střeva ven. Zklamalo mě, že nedošlo na pec v přímém přenosu. A vražd mohlo být samozřejmě více a vynalézavějších, ovšem stopáž pro změnu potěšila. Připomínka klasických osmdesátkových slasherů odehrávajících se v prázdných nemocnicích, léčebnách a blázincích potěšila. 3,5* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Filmaři natáčejí reality show, ve které sehrávají habaďury skrytými kamerami na předem vytypovanou osobu. Nečekaně se projekt v průběhu zvrtne, když se na scénu dostává podobný štáb. Slasher se rozjíždí velmi vlažně, nikterak originální není, ale nedá se upřít snaha tvůrců, neustále vymýšlet sympatické zvraty a kličky, které překvapivě fungují. Určitě se to dalo pojmout i jiným způsobem a závěrečný efekt mohl vyznít lépe. Naštěstí se pořád něco děje, někdo někoho porcuje a gore scény jsou top. Rozhodně s touto tématikou povedenější kousek.......6/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně slasher, který stojí za to. Už samotné ne úplně tradiční téma zaujme a sledovat, jak televizáci pracují v prostředí skryté kamery, bylo fajn. Když pak přišlo na řežbu, tak se objevilo i kvalitní gore, díky příjemné stopáži děj frčel velmi solidním tempem a fajn byly i postavy, které nepropadaly hysterickým záchvatům. Co se zvratů týče, tak ty byly neočekávané tak napůl, protože jsem si pořád nebyl jist tím, kdy začíná a končí skrytá kamera. Ale o to to bylo celé zábavnější. Cairnesové od minula zase trochu povyrostli, takže se těším na to, s čím přijdou příště. 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hidden camera prank show na druhou, odmocněná zájmovou skupinou Masked Freaks. Interesantní australská slasher rovnice s na žánr nečekaně nápaditým scénářem a hmatatelným nadšením ze strany štábu, především u šťavnatých gore efektů a povedených masek ve stylu klaunů, strašáků, Predátora, králíka z Donnieho Darka a bůhví čeho ještě. Odpustil bych rezervy v hereckých výkonech a technické kvalitě, kdyby se v rámci youtuberské zábavy našlo na konci místo v peci pro Hoggyho s Kovym a hned po nich by šel z důvodu objemu separé FattyPillow. Rekord ve sledovanosti by byl jistý, ale já se ptám, bylo by pak u videí více palců nahoře, nebo dole? ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. Ze začátku se zdá, že Scare Campaign bude spíše o lekačkách, ale ani náhodou. V druhé polovině se to rozjede v brutální, krvavou jízdu, jó přesně takhle to mám ráád. Potěší 80ti minutová stopáž, jeden z herců vypadá jak Mark Wahlberg a kromě teda toho parádního Gore, jsou tu i perfektní zvraty. Paráda ! Australané opět nezklamali. Doporučuji. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama