Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

remblis 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli té bandě tupých hlav, jejíž nenávistné komentáře, vůči pořadu a Bertíkovi samotnému, jenž se s každým dalším dílem jen a jen stupňují, má smysl tento pořad sledovat. Z trojice Vaříme s Mírou, Žrouti a Luxus na talíři je pro mne Luxus jasně nejzábavnější záležitostí. Zkrátka žádný jiný pořad o vaření, není více český, ani dokonalejší. Nebo jinak: "nejvíc miluju ladies co choděj s velkou Prada kabelkou! Tleskám! Kabelka hezká! Ale když nevíš co k ní? Vypadáš... Hm? Jak z Tesca!" A co teprv ovčí mozeček? Lahůdka a jasně nejvíc sexy pokrm široko daleko! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mé mozkové mikrobuňky o gelatinovém skupenství s plátky zlata na povrchu tento gusto-gastro pořad paroubkovsky nepobraly. V podstatě mi po několika dílech v mysli zůstaly vidiny ulízaného knírače, co připravuje jídlo ze surovin dražších než stihnu vydělat za rok a k tomu porcuje maso tak, že vyřízne bok a zbytek masa prostě vyhodí. Plýtvání jídlem neschvaluji ani jako žert snobského pořadu, ani jako nadsázku. Tohle nadsázka není.....a vtipné ani namátkou. S klidným srdcem mohu říci, že ať už se na nás z TV s kuchyňským nožem v pařátkách culí Babica, kluci v akci, Mikluš nebo jinej šnicl, je úplně fuk, protože pořád jde jen o českej mlsnej bachor, kterému je vcelku fuk, co mu projde zažívacím traktem, aby to s plnou parádou na záchodě vyfuněl... ale asi jsem to jen opravdu nepobral:-) Jen mi to celé vtipné a zábavné prostě nepřišlo.... ()

Reklama

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou Pohlreich, Láďa Hruška či Roman Vaněk. Tohle je budoucnost české gastronomie!!! Uši slona Afrického plněné velbloudím vejcem uzeným na pilinách empírového stolku, s omáčkou z mléka čerstvě podojeného osla a granátových jablek naložených v Karibském rumu pomocí vakuové pumpy, podávané s plátkem italské bagety. A nakonec, za stálého míchání, vlejem do hajzlu. Tohle nikdy nikdo vařit nebude, ale je prdel to sledovat. 4 hvězdy z čisté recese. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Herec s vizáží Pierra Tornada z Grand restaurantu pana Septima si s pomocí Romana Vaňka vzal na paškál českou kuchyni a já se při jejich práci bavím stejně tak dokonale, jak daný pán vaří. Každopádně musím pana Mikluše pochválit, jelikož svoji roli zvládá skvěle a člověk by ani neřekl, jaký má Roman Vaněk smysl pro humor. Moje hodnocení 80%. ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní vaření se dá provozovat, i když vypadáte jako laciný východoněmecký pornoherec, kterého by každý tipoval výhradně na osmažené pedofilní prsty kapitána Iglo (jež znají děti na celém světě). Španělský ptáček se smrži za mě na jedničku — jen mi tam chybí ty plátky 22karátového zlata z minula. Ale co, člověk nemůže mít všechno. Krásný a dojemně podvratný počin, který jsem sledoval opakovaně a se stále větším zalíbením. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama